Vijf tips voor jouw voorjaarsfolder

Paasfolders verspreiden

Seizoensgebonden promoties en -aanbiedingen zijn effectief om klanten aan te trekken en te behouden. Of het nu gaat om het stimuleren van de verkoop tijdens rustige periodes of om het maximaliseren van de winst tijdens de paasdagen. Wij inspireren je graag met 5 frisse ideeën om jouw voorjaarsfolder te vullen.

‘Lentekriebels’-actie
Een lentekriebels-actie kan van alles zijn, van korting op producten tot een cadeautje bij aankoop van een specifiek product. Met een beetje creativiteit kun je een leuke actie bedenken die klanten zal aanspreken.

Paaspakketten
Stel pakketten samen met producten die populair zijn rond de paasdagen. Je kunt bijvoorbeeld een pakket samenstellen met alle benodigdheden voor een paasbrunch. Dit maakt het voor klanten gemakkelijker om cadeaus te kopen voor familiebezoek.

Lentekorting
Bied klanten korting aan op typische lenteproducten zoals tuinmeubelen, buitenspeelgoed en nieuwe kleding. Maak gebruik van de lentekriebels die in de lucht hangen en help de klant te besparen op producten die ze nodig hebben.

Cadeautjes
Geef klanten een cadeautje bij aankoop van een bepaald product of besteding van een bepaald bedrag. Dit kan iets zijn dat relevant is voor de lente, zoals een zakje bloembollen. Dit geeft de klant niet alleen meer waarde voor hun geld, maar laat ook zien dat je hun loyaliteit waardeert.

Wedstrijden
Organiseer een wedstrijd waarbij klanten kans maken op een leuke prijs. Denk aan een fotowedstrijd waarbij klanten hun favoriete lentefoto’s met jouw product insturen, of een wedstrijd waarbij een puzzel wordt opgelost. Zulke wedstrijden verhogen de merkbetrokkenheid.

Nuttige tips? Een folder met aantrekkelijke promoties en aanbiedingen wekt de interesse van potentiële klanten en stimuleert hen om naar je winkel te komen of je website te bezoeken. Neem contact met ons op voor het verspreiden van jouw folder en wij zorgen ervoor dat jij je doelgroep op een effectieve manier bereikt! Bel 0571 – 274 137 voor meer informatie.