ON- EN OFFLINE MARKETING

All-Inn gelooft dat on- en offline communicatie geen losstaande activiteiten zijn, maar een aanvulling op elkaar. In alle online geweld is het een uitdaging om met je bedrijf op te vallen. Offline reclame, zoals folders, hebben bewezen dat bedrijven onder de aandacht komen.

Met een bereik van 13 miljoen Nederlanders, is de folder het belangrijkste medium voor hulp bij aankoopbeslissingen. Dat is ruim 95% van de Nederlanders! All-Inn helpt je bij het verspreiden van jouw boodschap, van idee tot realisatie. Door middel van folder verspreiding, genereren bedrijven meer traffic in hun winkel, restaurant, op hun webshop of website.

All-Inn kan doelgericht jouw (potentiële) klanten in kaart brengen. Hierdoor vergroot je jouw on- en offline zichtbaarheid. All-Inn doet dit, samen met jou, door het opstellen van een op maat gemaakt verspreidplan. All-Inn denkt met je mee en bekijkt de voor jou belangrijke doelgroepen. Dit doen we door middel van doelgroepsegmentatie; een tool om efficiënt en doelgericht jouw klanten in kaart te brengen.

laptop consumentendata

All-Inn doet dat op een aantal manieren:

Kennis
Door de segmentatietool van All-Inn, wordt jouw doelgroep in kaart gebracht. De criteria stelt All-Inn samen met jou vast. Welke klant wil je bereiken?

Dit kan op talloze manieren. All-Inn kan o.a. segmenteren op leeftijd, inkomen, gezinssamenstelling, type woning of hobby’s.

Targets
Door targets te stellen, binnen een straal om jouw bedrijf heen, kan All-Inn doelgericht gebieden, postcodes of bepaalde wijken voor jou bereiken met het verspreiden.

All-Inn bekijkt samen de reisbereidheid van jouw klant en kan doelgericht een gebied met jou in kaart brengen voor jouw verspreiding.

All-Inn bezorgen in buitengebied
Bezorgbaas - offerte aanvragen

Locatie
Benieuwd of een nieuwe locatie van jouw restaurant of winkel, in een voor jou interessant gebied gepositioneerd wordt?

All-Inn brengt middels reistijdanalyse in kaart in welke gebieden, potentiële klanten van jouw bedrijf wonen. Door de data van TomTom te koppelen met de diverse databronnen van de segmentatietool, voert All-Inn een nauwkeurige reistijdanalyse uit.

Wij zijn All-Inn. Wij hebben alles in huis om jouw klant te bereiken.

Vraag een offerte aan