FLYERS VERSPREIDEN

Flyers verspreiden van jouw product, winkel of dienst? Wekelijks gaan er meer dan 4000 bezorgers van ons op pad om huis-aan-huiskranten, folders en flyers te verspreiden. Met een brievenbus bereik van 98% weten wij van All-Inn verspreidingen daarom bijna iedereen in Nederland te bereiken. Ziekenhuizen, studentenhuizen behoren tot de 2% die wij niet bereiken, voor een compleet overzicht zie onze pagina 98% landelijke dekking.

Flyers verspreiden is een populaire methode van offline reclame maken voor je event of product. Het effect van de juiste combinatie online en offline wordt vaak onderschat. Daarbij is een flyer een relatief goedkoop reclamemiddel en kan met de juiste doelgroepsegmentatie, tot veel bezoekers en aankopen leiden.

All-Inn verspreidingen heeft direct contact met de bezorgers en heeft eigen chauffeurs in dienst die wekelijks de folders, huis-aan-huiskranten en flyers bezorgen bij de diverse afzetadressen door het land. All-Inn verspreid wekelijks voor grote nationale merkbedrijven, diverse uitgevers maar ook voor veel lokale MKB’ers zoals bakkers, slagers, en supermarkten.

Flyers verspreiden

Verspreidplan

Om het gewenste resultaat te behalen met de verspreiding van een flyer, adviseren wij een verspreidplan te maken. Doordat wij jarenlang hebben geïnvesteerd in een goed DATA systeem, maken wij een verspreidplan op maat. Ten eerste kijken wij samen naar de gewenste doelgroep (doelgroepsegmentatie) die je wilt bereiken en vervolgens koppelen wij deze aan het doel dat je wil behalen met de verspreiding. Tot slot voegen wij alle informatie samen en bepalen wij het verspreidgebied voor het beste rendement. Uiteraard is het zonde van de investering wanneer je flyers gaat verspreiden met veel A-merken in een wijk met een lage inkomensklasse. Of een flyer met veel speelgoedartikelen wil gaan verspreiden in een postcodegebied waar weinig gezinnen wonen.
De juiste folder, in de juiste brievenbus, voor het beste resultaat! Hiermee bespaar je ook nog eens op je drukwerkkosten en ben je nóg relevanter voor je klant!

Wij regelen ook het drukwerk.

Door All-Inn te laten drukken en verspreiden, heb jij één aanspreekpunt die alles regelt. De aanlevering en coördinatie van het drukwerk wordt geregeld tegen goede, eerlijke tarieven. Doordat de lijnen kort zijn, kunnen de termijnen dat ook zijn. All-Inn neemt het gehele proces uit handen. Doordat wij al jaren samenwerken met vaste partners ben je gegarandeerd van een goede en eerlijke prijs.

Jullie leveren de flyer bij ons aan en wij zorgen ervoor dat de juiste bewoners deze ontvangen. Met bezorgers door heel Nederland, weet All-Inn elke brievenbus te vinden.

Deze manier van offline marketing kan jouw online marketing ondersteunen, kortom zet meerdere kanalen in voor jouw actie. Meerdere kanalen met dezelfde boodschap versterkt, je bereik is groter en dit samen heeft invloed op je omzet.

Meer weten?
drukwerk

Wij zijn All-Inn. Wij hebben alles in huis om jouw klant te bereiken.

Vraag een offerte aan