FOLDERS VERSPREIDEN.

IN DE STAD ÉN IN 

HET BUITENGEBIED.

Van reclamefolder tot informatief magazine. Wat voor soort drukwerk je ook wilt verspreiden en wie je doelgroep ook is, bij All-Inn heb je één aanspreekpunt voor jouw complete verspreidvraagstuk. Jij neemt ons mee in jouw plannen, wij stellen een optimaal verspreidplan op. En wanneer je het wilt, regelen we ook het drukwerk. Binnen no time zijn onze bezorgbazen op pad en ligt het drukwerk bij jouw doelgroep op de mat.

offerte aanvragen

DRUKWERK VERSPREIDEN.

Het verspreiden van drukwerk is haalbaar én betaalbaar voor iedereen. Zo, dat is eruit. Van het verspreiden van huis-aan-huiskranten voor lokale uitgevers, reclamefolders voor de grote retailers tot het verspreiden van flyers voor het lokale mkb. We can do it all. Bij All-Inn ben je aan het juiste adres.

MEER OVER DRUKWERK ->

EFFECTIEVE MARKETING.

Verspreiden ter ondersteuning van jouw online campagne? Goed plan! De folder is nog steeds één van de meest effectieve marketingmiddelen. Dit komt niet alleen door de aantrekkingskracht van het drukwerk, maar ook door de gerichte verspreiding. Op basis van jouw doelgroepcriteria, belandt jouw drukwerk namelijk exact op de juiste deurmat.

GERICHT VERSPREIDEN->

REGIONAAL OF LANDELIJK VERSPREIDEN.

Met een bereik van miljoenen Nederlanders weten wij elke brievenbus te vinden. Ook die van jouw doelgroep. Landelijk of regionaal, in de stad of in het buitengebied. Onze bezorgbazen spot je in heel Nederland op de fiets. Door weer en wind bezorgen zij jouw drukwerk en respecteren hierbij de opgeplakte brievenbusstickers.

ALLE BRIEVENBUSSTICKERS ->

SAMENWERKEN MET ALL-INN.

Wij zijn All-Inn. Wij hebben alles in huis om jouw klant te bereiken.

Vraag een offerte aan