Verspreiden in het voorjaar

voorjaar

Nog heel even volhouden, het is bijna voorjaar! De eerste zonnestralen hebben we alweer mogen voelen na de donkere wintermaanden. Dit betekent dat het bijna tijd is voor een grote voorjaarsschoonmaak, de tuin onder handen te nemen en er weer lekker op uit te gaan. Dat maakt ook dat het tijd is om met jouw folder de lezer te inspireren en tot actie aan te zetten.

Folders verspreiden in het voorjaar
Het voorjaar is de perfecte gelegenheid om folders te verspreiden: mensen zijn actief op zoek naar inspiratie en producten. Door folders te verspreiden tijdens deze periode, bereik je geïnteresseerde klanten op het juiste moment. Het gevolg? Een succesvolle marketingcampagne en groei voor jouw bedrijf.

Jouw doelgroep in kaart
Bij All-Inn brengen we jouw (potentiële) klanten in beeld door middel van consumentendata waardoor je gericht kunt communiceren. Stel: je wilt grasmaaiers verkopen, dan is het niet handig om folders te verspreiden in flatgebouwen. Wij zorgen ervoor dat de folder bij de juiste doelgroep terecht komt. Dit doen we door doelgroepen en locaties in kaart te brengen. Het resultaat? Een gericht verspreidplan wat leidt tot hogere conversie.

Wil je ook dit voorjaar reclamedrukwerk verspreiden? Bel dan naar 0571 – 274137 of stuur een mailtje naar verkoop@verspreidingen.nl. Meer tips voor jouw voorjaarsfolder lees je in onze blog.