FOLDERS VERSPREIDEN

Jij wil jouw folders verspreiden of misschien wel je eigen huis aan huis krant? Doordat wij werken met bezorgers door heel Nederland, weet All-Inn elke brievenbus te vinden. Ook in de buitengebieden! Offline marketing kan jouw online marketing ondersteunen, of zelfs voor een gedeelte overnemen. Doordat je met jouw folder terechtkomt op iedere keukentafel, ben je eerder onder de aandacht dan een online zoektocht. Met onze doelgroepsegmentatie verspreiden wij alleen bij jouw doelgroep, kortom doelgericht, efficiënt en duurzaam.

Door je verspreiding te organiseren via All-Inn, regel je alles makkelijk en snel via één aanspreekpunt. Dit bespaart tijd, geld en energie. All-Inn selecteert samen met jou de locatie waar de verspreiding moet plaatsvinden en segmenteert, desgewenst, jouw doelgroep. Hierdoor verspreid je efficiënt en duurzaam jouw boodschap.

bezorger op pad

Landelijk of regionaal verspreiden

All-Inn verspreidt in elke willekeurige regio in Nederland. Doordat All-Inn bijna alle brievenbussen van Nederland kent, weten wij iedere doelgroep te bereiken met jouw folder, flyer of huis-aan-huis krant. Dit kan zowel op landelijk als regionaal niveau. All-Inn verspreidt voor MKB’s maar ook grote concerns en winkelketens. Dat wil zeggen dat met name de grote concerns en winkelketens de offline impact van Marketing (folders en/of flyers verspreiden) combineert met de inzet van online marketing. Kortom de crossmediale aanpak; de hoofdboodschap hetzelfde op de diverse kanalen dit voor het beste resultaat!

Bovendien verspreiden ook veel MKB’ers een flyer of folder, in de omgeving van hun winkel, met All-Inn. Wij verspreiden voor veel verschillende MKB’ers; van bakkerijen tot slagerijen en supermarkten.

All-Inn denkt graag mee met haar klanten; van de grote concerns tot de mooie MKB bedrijven. Alles, voor een succesvolle campagne en ons geloof in de kracht van offline.

Folders verspreiden

Iedere branche en markt is anders, zowel in bereik, op het gebied van rendement en concurrentiedruk. Daarom is het zo belangrijk je doelgroep te kennen. All-Inn maakt gebruik van een segmentatietool, die exact kan filteren wat voor jouw doelgroep belangrijk is. Daarnaast kunnen wij ook segmenteren op gezinssamenstelling, woonsituatie en/of leeftijd.

Hierdoor kun jij doelgericht je verspreiding plannen maar is het ook heel belangrijk om te kijken naar de reisbereidheid van je doelgroep. Hoe ver is een (potentiële) klant bereid te reizen naar jouw winkel. De juiste folder, in de juiste brievenbus, voor het beste rendement!

folders verspreiden
flyers verspreiden

Flyers verspreiden

Flyers verspreiden is een populaire methode van offline reclame maken voor je event of product. Het effect van de juiste combinatie online en offline wordt vaak onderschat. Een flyer is een relatief goedkoop reclamemiddel en kan met de juiste doelgroepsegmentatie, tot veel bezoekers en aankopen leiden.

All-Inn maakt gebruik van een segmentatietool, die exact kan filteren wat voor jouw doelgroep belangrijk is. Gezinssituatie, woonsituatie of leeftijd, bijvoorbeeld. Zo kun jij doelgericht je verspreiding plannen.

Wij regelen ook het drukwerk.

Door All-Inn te laten drukken en verspreiden, heb jij één aanspreekpunt die alles regelt. De aanlevering en coördinatie van het drukwerk wordt geregeld tegen goede, eerlijke tarieven. Doordat de lijnen kort zijn, kunnen de termijnen dat ook zijn. All-Inn neemt het gehele proces uit handen. Wij werken al jaren met vaste partners, waardoor je gegarandeerd bent van een eerlijke, goede prijs.

Jullie leveren de folders of flyers bij ons aan en wij zorgen ervoor dat deze in de juiste brievenbussen terechtkomen. Met bezorgers door heel Nederland, weet All-Inn elke brievenbus te vinden.

Deze manier van offline marketing ondersteunt jouw online marketing, kortom laat dezelfde boodschap of actie zien in verschillende middelen en op meerdere kanalen. Of wel een crossmediale aanpak; meerdere kanalen en middelen met dezelfde boodschap, je bereik is een stuk groter, wat zorgt voor het meeste optimale rendement.

Meer weten?

All-Inn verzorgt voor een groot aantal organisaties, zoals uitgevers, retailers en MKB bedrijven, de huis-aan-huis verspreiding.

Wij zijn All-Inn. Wij hebben alles in huis om jouw klant te bereiken.

Vraag een offerte aan