Paasfolders bij de huis-aan-huiskrant

Pasen

De paasdagen zijn in aantocht, samen met vrienden en familie genieten we van deze vrije dagen om te ontspannen, klussen en op pad te gaan. Hopelijk met prachtig lenteweer. Heb jij de paascampagne voor jouw onderneming al klaar staan? Het verspreiden van een paasfolder is de juiste strategische zet, plan ‘m nu in!

Waarom juist rond Pasen verspreiden?
Je folder verspreiden voor Pasen heeft zo zijn voordelen: veel mensen zijn vrij en hebben de tijd om te shoppen bij meubelboulevards en bouwmarkten, hun huis en tuin onder handen te nemen of juist met familie of vrienden activiteiten te ondernemen. De vraag naar specifieke producten en diensten is groeit deze dagen. Speel op deze groei in met je folderontwerp: een goed uitziende folder trekt klanten. Pasen is maar eens per jaar dus maak er gebruik van!

Waarom is het ontwerp zo belangrijk?
Tussen alle advertenties, folders en aanbiedingen wil jij als bedrijf natuurlijk opvallen. Zorg daarom voor een feestelijke folder met een aantrekkelijk ontwerp en nog betere aanbiedingen. Kies een thema dat past bij Pasen zoals paasafbeeldingen en lentekleuren. Denk aan een mooi en duidelijk lettertype en als je paaskortingen op je folder plaatst, zorg dan dat deze eruit knallen. Zo kunnen de lezers efficiënt shoppen en houden ze tijd over om paaseieren te zoeken.

Meer weten over het verspreiden van paasfolders bij de huis-aan-huiskrant? Stuur nu een berichtje naar verkoop@verspreidingen.nl of bel 0571 – 274 137.