Mijn All-Inn in jouw huisstijl

huisstijl mijn all-inn

Veel van jullie hebben Mijn All-Inn al gevonden: in onze app plan je zelf eenvoudig de verspreiding in van jouw folder bij de huis-aan-huiskrant of het folderpakket. We zijn continu bezig met het verder ontwikkelen van Mijn All-Inn, er worden steeds meer features toegevoegd. Ontdek het snel!

Jouw look & feel
We zijn erg enthousiast over de laatste update van de app: het toevoegen van je eigen huisstijl. Met een paar klikken op de knop voeg je je logo en huisstijlkleuren toe. Zo integreer je Mijn All-Inn naadloos in jouw onderneming en dagelijkse werkzaamheden. Niet alleen wij zijn enthousiast, Loyalty Lab ook:

“Ik had de nieuwe All-Inn portal, waarin ik alle huis-aan-huiscampagnes plan en bestel, snel onder knie. Voor onze vaste klanten doen we een aantal campagnes per jaar en dan is het makkelijk om postcodes in een rayon aan zo’n klant te verbinden, zodat je die de volgende keer weer kunt gebruiken. De keuze weekblad en folderpakket komt duidelijk naar voren en opdrachten vind je makkelijk terug.

All-Inn heeft me prima op weg geholpen. Het geeft ons veel gemak, snelheid en overzicht. Ik heb nu meerdere collega’s die met Mijn All-Inn werken, elk met hun eigen login. Zo kunnen we snel en adequaat een voorstel maken voor onze klanten.”

Knippen en plakken
Wanneer we het verspreidproces kunnen versnellen, doen we dat. Met de nieuwe copy paste-functie hoef je bij het inplannen van jouw opdracht geen verspreidgebied in Excel meer te uploaden. Voortaan knip en plak je eenvoudig de postcodes op het scherm!

Meerdere afleveradressen
Waar het drukwerk van de Mijn All-Inn verspreidopdrachten standaard in Twello werd geleverd, hebben we vanaf nu meerdere afleveradressen. Verspreid je in het westen van het land? Dan komt jouw drukwerk automatisch bij onze locaties in Voorhout of Almere terecht. Wel zo efficiënt.

Nog even op een rijtje
In Mijn All-Inn plan je in een handomdraai meerdere verspreidopdrachten in, kun je je favoriete gebieden opslaan en bestel je direct het drukwerk. En dat allemaal op het moment dat het jou uitkomt, Mijn All-Inn is 24/7 bereikbaar.

Wil jij ook toegang tot Mijn All-Inn? Registreer je snel! Of stuur een mailtje naar verkoop@verspreidingen.nl voor meer info.