DIRECT MAIL.

SCOOR MET GEADRESSEERD  

RECLAMEDRUKWERK.

Ben je op zoek naar een effectieve en persoonlijke manier om je boodschap over te brengen naar potentiële klanten? Dan is direct mail misschien wel de juiste keuze voor jou! Met direct mail oftewel geadresseerd reclamedrukwerk gebruik je fysieke post om op te vallen en je online campagne te versterken. Ontdek de kracht van direct mail bij All-Inn.

Offerte aanvragen

DAAROM DIRECT MAIL.

Direct mail biedt een unieke manier om op te vallen en de aandacht van jouw doelgroep te trekken. Waar de focus vaak op online ligt, zorgt het fysieke aspect van direct mail voor een tastbare ervaring. Het creëert een persoonlijke connectie die vaak ontbreekt in andere vormen van marketing. Bovendien is direct mail meetbaar en kun je de respons van jouw doelgroep nauwkeurig volgen.

VOORDELEN DIRECT MAIL ->

✔   Gerichte communicatie

✔   Hogere conversie

✔   Om nooit te vergeten

✔   Minder concurrentie

✔   Meetbare resultaten

DIRECTE BOODSCHAP.

Bij All-Inn Verspreidingen begrijpen we de kracht van direct mail en streven we ernaar om jouw marketingcampagnes naar een hoger niveau te tillen. Wij adviseren je graag over de beste aanpak voor jouw specifieke doelstellingen en doelgroep. Of je nu een kleine lokale campagne wilt uitvoeren of een grootschalige nationale verspreiding nodig hebt, onze oplossingen sluiten aan bij jouw behoeften.

VRAAG EEN OFFERTE AAN ->

ONTELBARE OPTIES.

Je kunt het geadresseerde drukwerk zelf naar wens samenstellen in de applicatie Mijn All-Inn. Kies uit verschillende soorten enveloppen of ga voor een exemplaar zonder envelop, er zijn talloze mogelijkheden. Met een paar klikken in de app ligt jouw direct mail al in de bus.

DIRECT AANMELDEN ->

MEER OVER MIJN ALL-INN.

Mijn All-Inn is een superhandige app waarmee je zelf de controle over je marketingcampagnes hebt. In Mijn All-Inn plan je op een efficiënte manier opdrachten in voor het verspreiden van folders én voor het versturen van geadresseerd reclamedrukwerk (direct mail). De app geeft jou een betere gebruikerservaring en meer flexibiliteit bij het plannen en uitvoeren van je marketingcampagnes.

AANMELDEN VOOR DE APP ->

SAMENWERKEN MET ALL-INN.

Wij zijn All-Inn. Wij hebben alles in huis om jouw klant te bereiken.

Vraag een offerte aan