DIRECT MAIL.

SCOOR MET GEADRESSEERD  

RECLAMEDRUKWERK.

Ben je op zoek naar een effectieve en persoonlijke manier om je boodschap over te brengen naar potentiële klanten? Dan is direct mail misschien wel de juiste keuze voor jou! Met direct mail oftewel geadresseerd reclamedrukwerk gebruik je fysieke post om op te vallen en je online campagne te versterken. Ontdek de kracht van direct mail bij All-Inn.

Offerte aanvragen
Direct mail

DIRECTE BOODSCHAP.

Net als ongeadresseerd reclamedrukwerk is direct mail een opvallend en tastbaar marketingmiddel. Het is persoonlijk, houdt de aandacht vast en zet aan tot actie. Bovendien is direct mail goed meetbaar en te combineren met online marketing voor nóg betere resultaten.

VRAAG EEN OFFERTE AAN ->

ONTELBARE OPTIES.

Je kunt het geadresseerde drukwerk zelf naar wens samenstellen in de applicatie Mijn All-Inn. Kies uit verschillende soorten enveloppen of ga voor een exemplaar zonder envelop, er zijn talloze mogelijkheden. Met een paar klikken in de app ligt jouw direct mail al in de bus.

DIRECT AANMELDEN ->

Direct mail
Mijn all-inn

MEER OVER MIJN ALL-INN.

Mijn All-Inn is een superhandige app waarmee je zelf de controle over je marketingcampagnes hebt. In Mijn All-Inn plan je op een efficiënte manier opdrachten in voor het verspreiden van folders én voor het versturen van geadresseerd reclamedrukwerk (direct mail). De app geeft jou een betere gebruikerservaring en meer flexibiliteit bij het plannen en uitvoeren van je marketingcampagnes.

AANMELDEN VOOR DE APP ->

SAMENWERKEN MET ALL-INN.

Wij zijn All-Inn. Wij hebben alles in huis om jouw klant te bereiken.

Vraag een offerte aan