JA-STICKER.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN

LOKALE AANBIEDINGEN.

De meerderheid van de Nederlanders wil papieren reclamefolders ontvangen om op de hoogte te blijven van aanbiedingen, inspiratie op te doen en om boodschappenlijstjes mee te maken. Toch wordt de ja-sticker in steeds meer gemeenten ingevoerd. Met de ja-sticker geef je actief aan dat je folders en huis-aan-huiskranten wilt ontvangen. Is in jouw gemeente de ja-sticker actief en heb je geen sticker op je brievenbus? Dan ontvang je geen folders meer.

Ja-sticker aanvragen

MIS GEEN AANBIEDINGEN.

Houd jij ook zo van aanbiedingen? Je bent niet de enige! Vraag gauw de ja-sticker aan en plak ‘m op je brievenbus. Zo mis je geen enkele actie én steun je lokale ondernemers. Lees meer over Nederlanders en folders in het onderzoek van Milieu Centraal.

JA-STICKER AANVRAGEN ->

folders verspreiden

ZIJN FOLDERS SLECHT VOOR HET MILIEU?

Gemeenten voeren de ja-sticker voornamelijk in als klimaat-maatregel. Maar wat is er eigenlijk écht bekend over de duurzaamheid van folders? Wist je dat 97% van de gelezen folders op de juiste manier gerecycled wordt, Nederlands papier voor 82% uit gerecycled oudpapier bestaat én gekapte bomen direct weer worden aangeplant in duurzame productiebossen? Krijg meer inzicht in de milieubelasting van huis-aan-huisreclame via ons Greenpaper.

WAAR IS DE JA-STICKER ACTIEF?

Ondanks dat de ja-sticker landelijk is geïntroduceerd, is de sticker niet in elke gemeente actief. De ja-sticker is van kracht in:

Aalten, Albrandswaard, Almere, Alphen-Chaam, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Assen, Baarn, Barendrecht, Bergeijk, Bronckhorst, De Bilt, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Dronten, Duiven, Eindhoven, Enschede, Geldrop-Mierlo, Gorinchem, Gouda, Groningen, Haarlem, Haarlemmermeer, Hattem, Harderwijk, Heemskerk, Heemstede, Heiloo, Hellendoorn, Hengelo, Hollands Kroon, Kampen, Katwijk, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Leeuwarden, Lisse, Maassluis, Meppel, Nijmegen, Oegstgeest, Opsterland, Pijnacker – Nootdorp, Renkum, Ridderkerk, Rheden, Rijssen – Holten, Rotterdam, Schiedam, Soest, Teylingen, Tilburg, Utrecht, Vlaardingen, Vught, Wageningen, Westervoort, Winterswijk, Zaanstad, Zevenaar en Zwolle.

Ja-sticker op bus

JA-STICKER KOMT D’R AAN.

Naar verwachting wordt de ja-sticker ingevoerd in:

  • Medio 2024: Bergen NH, Deurne, Drechterland, Westerveld, Hardinxveld-Giessendam, Houten, Vijfheerenlanden, Molenlanden
  • Mei 2024: De Fryske Marren
  • Juni 2024: Amstelveen, Heerlen
  • N.n.b.: Maastricht

* Geüpdatet op 16-4-2024. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan dit overzicht.

BETEKENIS STICKERS.

ja, nee-nee, nee-ja. Ietwat verwarrend? Dat begrijpen we, er zijn verschillende brievenbusstickers in omloop. Bekijk de betekenis van elke brievenbussticker in het overzicht.

betekenis brievenbusstickers

Wij zijn All-Inn. Wij hebben alles in huis om jouw klant te bereiken.

Vraag een offerte aan