WORKSHOP KLANTBELEVING

Wij kunnen u volledig ontzorgen op het gebied van zowel drukken als verspreiden. Met een groot netwerk in de drukwereld ontvangt u veel voordeel voor een ongeëvenaard scherpe prijs.

In een verfrissende sessie met voorbeelden uit de praktijk en de marketingtheorie daarachter uitgelegd, neemt Pim Jansen je mee op een tour langs grote successen van Nederland. De workshop wordt in een kleine sessie gehouden met minimaal 20 tot maximaal 30 personen. Het is vooral interessant voor personen die beslissingsbevoegd zijn in de retailbranche. Na het bezoeken van de workshop ben je op de hoogte van de nieuwste methodieken die grootwinkelbedrijven vandaag de dag toepassen. Daarnaast krijg je handige bruikbare tips die je direct kunt toepassen binnen je eigen organisatie of winkel.

Wil je hierover meer informatie, neem dan contact met ons op.

Wat levert deelname je op?

Wij willen jou meer handvatten geven om je klanten optimaal te bedienen. We hebben inmiddels enkele ‘Hand in hand met je klant’ workshops gegeven en de reacties zijn lovend, waar we natuurlijk erg blij mee zijn. We praten graag verder over wat wij ervan vinden, maar laten we het woord aan de deelnemers zelf:

  • "All-Inn verspreidt de folder voor Ami Kappers. Snel schakelen en doelgerichte segmentatie, dat is All-Inn. Sinds zij de folderverspreiding verzorgen, zijn er geen klachten over verspreiding. Een vast contactpersoon, die goed bereikbaar is, snel reageert en er alles aan doet om het naar wens te laten verlopen, is geweldig."”
    Monique, – Ami Kappers
  • ““De wekelijkse folder van Plus supermarkten wordt door All-Inn verspreid. De communicatie en korte lijnen zijn prettig. Een eerlijke terugkoppeling na een verspreiding, dat werkt goed. De verspreiding verloopt veelal vlekkeloos. Toch een klacht? All-Inn pakt het direct op.””
    Jeroen Kolkman – Plus Kolkman
  • ““All-inn zorgt al jaren dat de folder van Welkoop keurig en tegen een prima tarief bij de klant in de bus komt. De persoonlijke communicatie van All-Inn is top. Er is heel veel mogelijk! Voor Welkoop een betrouwbare partij om mee samen te werken.””
    Bas Albers – Welkoop Albers Twello

Wij zijn All-Inn. Wij hebben alles in huis om jouw klant te bereiken.

VRAAG EEN OFFERTE AAN