WAT KOST FOLDERS VERSPREIDEN

De belangrijkste kosten op een rij voor folders verspreiden!

Wat kost folders verspreiden? In dit voorbeeld gaan we uit van 10.000 woningen. Om deze te voorzien van een flyer, tref je In onderstaande tekst in het kort de gemiddelde kosten voor het drukken en verspreiden van 10.000 flyers.

Hoeveel kost het ontwerpen van een flyer

Uiteraard zijn de kosten afhankelijk van het reclamebureau die je in handen neemt. En of je al in bezit bent van de juiste bestanden zoals logo’s en foto’s? Gemiddeld kun je als stelpost € 100,- rekenen voor het ontwerp van een A4 flyer. Let op: Ontwerpkosten zijn niet afhankelijk van het aantal folders dat je laat bezorgen. Wil je bijvoorbeeld 20.000 flyers laten bezorgen dan blijven de ontwerpkosten hetzelfde. Is de folder klaar? Vraag je reclamebureau altijd om het drukbestand van de folder. Zo kun je wanneer er geen datums of tijd bepalende factoren op de folder staan, de folder altijd op een later moment nog eens gebruiken.

Hoeveel kost het drukken van een flyer

De kosten van het drukken van 10.000 flyers zijn afhankelijk van een aantal zaken. Wanneer je flyers wil laten verspreiden dien je in ieder geval rekening te houden met de aanleveringsvoorwaarden van een verspreidorganisatie. Doorgaans is A4 het maximale formaat dat verspreid kan worden. Minimale formaten worden ook gehanteerd waarbij vaak uitgegaan wordt van een A5. Als je kijkt naar het gemiddelde standaard drukwerk, dat gebruikt wordt voor het verspreiden, is dat A4 dat wordt gedrukt op 135 grams papier. Al dan niet met of zonder coating. Gemiddeld kost het drukken van 10.000 flyers € 200,-

Hoeveel kost het verspreiden van een flyer

De kosten voor het verspreiden van jouw flyers zijn afhankelijk van de infrastructuur waar bezorgd mag worden. Is de bezorgdichtheid hoog? Bijvoorbeeld een woonwijk, dan zijn de kosten lager dan wanneer men wil gaan verspreiden op het platteland. Daarnaast is de frequentie en totale oplage bepalend voor het tarief. Wil je exact weten wat de plaatsen kosten waar jij wilt verspreiden, vraag dan direct hier een offerte aan. 

Wat levert folders verspreiden op?

Veel belangrijker nog dan de kosten zijn natuurlijk de opbrengsten. Middels onze data zorgen we er samen voor dat zoveel mogelijk consumenten worden bereikt die ook daadwerkelijk klant kunnen worden. Zo verkopen we geen grasmaaiers aan flatbewoners en ben jij als klant gegarandeerd van het hoogst mogelijke succes.

Wil je meer weten over het drukken of verspreiden van folders? Of een maatwerk offerte?
Vraag hier vrijblijvend een offerte bij ons op!

Wij zijn All-Inn. Wij hebben alles in huis om jouw klant te bereiken.

Vraag een offerte aan