Volle sportschool na de vakantie

Marketing voor sportscholen

Over een paar weken zit de vakantiepret erop. Tijd om terug te keren naar de dagelijkse routine! Geen all you can eat meer, maar het oppakken van een gezonde levensstijl. Als eigenaar van een gym, is dit hét moment om in actie te komen. In deze blog bespreken we wat jij in je reclamefolder kunt zetten om na de zomervakantie nieuwe leden aan te trekken.

1. Bye bye vakantiekilo’s
Na de vakantieperiode komen mensen vaak terug met wat extra kilootjes, máár ook met nieuwe energie. Ze zijn gemotiveerd om gezonde gewoonten weer op te pakken en willen weer starten met een fittere levensstijl. Het verspreiden van reclamefolders na de zomer zal deze motivatie omzetten in concrete actie. Zet jouw folder in als inspiratiebron en laat de lezer zien hoe zij hun fitnessdoelen kunnen bereiken.

2. Benadruk de voordelen
Hoewel de overvloed aan lekkernijen tijdens de vakantie heerlijk was, kan er bij thuiskomst toch een schuldgevoel optreden. Benut dit moment door de voordelen van regelmatige lichaamsbeweging te benadrukken: een gezond gewicht, een betere mentale gezondheid en minder stress. We hoeven jou dit niet te vertellen natuurlijk, maar door deze voordelen in een folder te verspreiden toon je potentiële klanten dat ze aan hun algehele welzijn werken.

3. ‘Speciale prijs voor jou’
Voeg in jouw reclamefolder een speciale aanbieding of lidmaatschapsdeal toe om mensen over de streep te trekken. Kortingen op het inschrijfgeld, gratis proeflessen of een aantrekkelijk introductiepakket hebben een grote invloed op de beslissing van potentiële klanten om zich bij jouw sportschool aan te sluiten.

4. Support your local
Het verspreiden van reclamefolders is een effectieve manier om de lokale bekendheid van je sportschool te vergroten. Door de folders te richten op specifieke postcodes, bereik je de mensen die op zoek zijn naar een sportschool dichtbij huis. Laat zien waar je gevestigd bent en toon je bereikbaarheid. Hierdoor vergroot je de kans op nieuwe klanten die zich graag bij een nabijgelegen sportschool willen aansluiten.

Wil je meer weten over het verspreiden van folders en hoe dit in zijn werk gaat? Vraag een offerte aan of neem contact op met onze salesafdeling via verkoop@verspreidingen.nl of 0571 – 274137.