Vier Dierendag met folders

folders verspreiden voor dierendag

Dierendag, dé dag om onze harige vrienden te eren, is een uitstekende gelegenheid om niet alleen de beestjes maar ook jouw bedrijf in het zonnetje te zetten. Het verspreiden van folders bij de huis-aan-huiskrant is een effectieve manier om aandacht te trekken van de ‘baasjes’. Lees in deze blog waarom het verspreiden van folders een slimme zet is en hoe je dit succesvol aanpakt.

1. Zoek verbinding met de doelgroep
Dierendag trekt de aandacht van huisdiereigenaren – een zeer betrokken en loyale doelgroep. Het verspreiden van folders met speciale aanbiedingen en unieke producten doet jouw bedrijf in ’t oog springen. Door relevant te zijn en in te spelen op de behoeften van de dierenliefhebbers bouw je een sterke band op met jouw potentiële klanten. Misschien een idee om jouw eigen ‘kantoorhond’ in te zetten als fotomodel?

2. Lokaal bereik
Folders bij de huis-aan-huiskrant zijn ideaal om lokaal nóg bekender te worden. Er zitten slechts een paar andere reclame-uitingen bij de krant waardoor jouw folder extra goed opvalt en nog beter gelezen wordt. Lokale klanten zijn daarnaast vaak loyaler – support your local – en hebben meer vertrouwen in winkels om de hoek, ze zijn zo trouw als een viervoeter.

3. Brievenbusfeestje
Dierendag is een feest op zich, maar met een vrolijke folder zorg je ook nog eens voor een brievenbusfeestje! Een aantrekkelijk ontwerp van de folder is essentieel om de aandacht van de lezer te trekken. Met creatieve illustraties en kleurrijke afbeeldingen spreek je de emoties van de doelgroep aan. Vergeet naast een mooi ontwerp ook de call-to-action niet!

4. Integratie met online marketing
Hoewel het verspreiden van huis-aan-huis folders effectief is, kan het ook worden gebruikt om online marketing te ondersteunen. Door het opnemen van QR-codes of unieke kortingscodes in de folders, worden klanten aangemoedigd om online gegevens achter te laten. Dit biedt jou waardevolle informatie over de effectiviteit van je marketingcampagne en helpt bij het meten van het succes.

Dierendag biedt jouw onderneming een mooie marketingkans. Dus, waar wacht je nog op? Zet je beste pootje voor en laat jouw folder schitteren voor Dierendag! Vraag een offerte aan of bel naar 0571 – 274137 voor telefonisch advies.