Versterking Directie en Resellers Progamma

Versterking voor All-In Verspreidingen

Met ingang van 1 september 2017 zal Orlando Koorn het directie team van All-Inn Verspreidingen komen versterken. Als Operationeel Directeur zal Orlando verantwoordelijk zijn worden voor de dagelijkse gang van zaken binnen All-Inn. Orlando heeft bij diverse organisatie Als Business Unit Manager of Directeur ervaring opgedaan. Zijn directe werkzaamheden zullen zich met name richten op het aansturen van de afdelingen: Logistiek en Productie, Bezorgers administratie & Kwaliteit en onze afdeling Finance.

Pim Jansen zal zich meer gaan bezighouden met onze afdelingen: Development, Kennis Centrum, Marketing en Sales. Zelf zegt Pim hierover het volgende:

“Als organisatie merken we al geruime tijd dat we in een veranderende markt zitten. Nu onze klant zich meer en meer zal moeten richten op doelgroepen en het creëren van bereik binnen een met zorg geselecteerde groep liggen voor ons mogelijkheden. Met een juiste ontsluiting tussen Big Data, Kennis en onze Dienstverlening kunnen we werken aan een unieke organisatie in Nederland.”

All-Innstore.nl groot succes

Met ingang van deze zomer is binnen All-Inn de All-innstore gelanceerd. Deze webshop komt tegemoet aan de vraag van onze klant: 24 uur per dag, 7 dagen per week kunnen we ondernemers helpen met een totale ontzorging als het gaat om offline communicatie. Inmiddels hebben de eerste klanten de webshop weten te vinden meldt Niek Wolters. Niek geeft aan dat met name het gemak, 1 contactpersoon en de complete one stop shopping perfect aansluiten op de behoefte van onze klant. Daarnaast is Niek erg enthousiast over de ontwikkelingen die op stapel staan. Zo starten we in september met een thuis installatie service. Handig als je vooral zelf niet zo handig bent.

Wil je meer weten of de mogelijkheden binnen All-instore.nl? Klik hierom naar de site te gaan.