Verspreiding Contact Bronckhorst Zuid

All-Inn Verspreidingen

Persbericht

Verspreidorganisatie Van Amstel Reclameverspreiding heeft aangegeven te stoppen met de bezorging van het Contact Bronckhorst Zuid in Halle en Zelhem. All-Inn Verspreidingen neemt per 7 juni aanstaande de bezorging van de huis-aan-huiskrant en bijgevoegd reclamedrukwerk over.

All-Inn Verspreidingen is geen onbekende voor de uitgever van deze krant. De verspreidorganisatie uit Twello werkt sinds jaar en dag samen met Achterhoek Nieuws en is ook verantwoordelijk voor de bezorging van Contact Bronckhorst Zuid in andere gemeenten. All-Inn Verspreidingen heeft al meer dan 35 jaar ervaring in het bezorgen van kranten en reclamedrukwerk.

Het leveren van kwaliteit
Gerhard Weevers, directeur van Achterhoek Nieuws: “Het team van Achterhoek Nieuws, samen met de correspondenten, zet zich elke week in om interessante kranten uit te geven. We willen kwaliteit leveren van A tot Z, van de geschreven tekst tot aan de gedrukte krant op de mat. All-Inn is een aanvullende schakel in dit proces.”

Bericht voor de huidige bezorgers
Ben jij al bezorger van Contact Bronckhorst Zuid in Halle of Zelhem? Meld je dan voor zaterdag 13 mei bij All-Inn aan om je krantenwijk te behouden. Uitgangspunt van All-Inn Verspreidingen is dat alle krantenbezorgers hun vaste wijk behouden en er extra bezorgers bij komen. Aanmelden kan via www.allinnbezorger.nl

Nieuwe bezorgers gezocht
De belangrijkste sleutel tot succes, zijn enthousiaste bezorgers. Een baan als krantenbezorger is er voor iedereen van 13 jaar of ouder. Het voordeel van een krantenwijk is dat je in ongeveer anderhalf uur tijd een leuk centje bij kunt verdienen. De looptijd bepaal je ook nog eens zelf, mits de krant maar voor het uiterlijke bezorgmoment in de bus ligt. Op de site van All-Inn Verspreidingen is meer informatie te vinden.

www.allinnbezorger.nl