Meer omzet genereren met Moederdag? Makkelijk!

Moederdag

Moederdag komt eraan: dit is niet alleen de dag waarop we onze moeders extra in het zonnetje zetten, maar voor jou als ondernemer is het direct een mooi moment om je verkoop een boost te geven. Een effectieve manier om dit te doen, is door folders te verspreiden bij de huis-aan-huiskrant.

Aandacht voor jouw boodschap
Voor Moederdag – noteer zondag 14 mei in je agenda – zijn consumenten actief op zoek naar het perfecte cadeau voor hun moeder. Of het nu gaat om heerlijke parfum, chocolade of een gezellig uitstapje, door folders te verspreiden bij de huis-aan-huiskrant richt je je direct op een doelgroep die actief op zoek is naar een cadeau. Deze mensen staan open voor inspiratie, aanbiedingen én hebben een hoge koopbereidheid.

Verspreiden met de huis-aan-huiskrant
Het verspreiden van folders voor Moederdag via huis-aan-huiskranten is een slimme zet, vooral gezien de indrukwekkende cijfers van het Nationaal Onderzoek Multimedia (NOM). Met maar liefst 10,8 miljoen Nederlanders die regelmatig de huis-aan-huiskrant lezen biedt dit een unieke kans om je boodschap effectief over te brengen. Bij All-Inn Verspreidingen gaan we een stapje verder om de aandacht van de lezers te trekken door slechts een paar folders toe te voegen aan de huis-aan-huiskrant, zo creëren we een extra hoge attentiewaarde.

Plan nu je verspreiding in
Het verspreiden van folders met de huis-aan-huiskrant voor Moederdag biedt jou als ondernemer een uitstekende kans om je merk en aanbiedingen onder de aandacht te brengen, je omzet te verhogen en je bedrijf te promoten.

Wil je ook folders verspreiden voor Moederdag? Vraag dan nu een offerte aan of neem direct contact op met onze salesafdeling via verkoop@verspreidingen.nl of bel naar 0571 – 274137.