Folders bij de huis-aan-huiskrant: de ideale combinatie met carnaval

Vacatures bij All-Inn

Gelukkig, na deze grijze januari staat carnaval weer voor de deur: dit feest vol vreugde en gezelligheid haalt je wel uit je winterdip. Carnaval is hét moment om lokale aandacht te genereren. En hoe kun je dit nou beter doen dan door een folder te verspreiden bij de lokale huis-aan-huiskrant.

Dubbelfeest
Carnaval-gerelateerde folders horen bij de huis-aan-huiskrant zoals Prins Carnaval bij deze feestelijke dagen. Deze kranten vallen lokaal op de mat, waardoor ze ideaal zijn om de doelgroep binnen een specifieke gemeente te bereiken. Door direct in het juiste gebied te verspreiden, vergroot je de effectiviteit van je boodschap.

Mensen vinden het geweldig om te ontdekken wat er in hun eigen buurt te doen is en dat geldt zeker voor carnaval! Wanneer je die vrolijke carnaval folders bij de huis-aan-huiskrant ziet verschijnen, weet je zeker dat je binnenkort in de polonaise loopt.

Verspreiden via All-Inn
Bij All-Inn regelen we het complete verspreidingsproces van reclamedrukwerk bij de huis-aan-huiskrant. Jij levert het ontwerp aan voor het drukwerk óf de folders die je al hebt klaarstaan. En wij doen de rest. Binnen no-time zijn onze bezorgbazen op pad en ligt het drukwerk bij jouw doelgroep op de mat!

Wil je ook dat jouw carnavalsboodschap de buurt bereikt? Bel dan naar All-Inn op 0571 – 274137 of stuur een mailtje naar verkoop@verspreidingen.nl.

Meer info kun je lezen op https://verspreidingen.nl/carnaval/