Veelgestelde vragen

Algemeen

Drukwerk en Verspreiding

Folders verspreiden door heel Nederland, het middel om een grote groep van jouw klanten te bereiken. Door middel van folderverspreiding trigger je ook nieuwe klanten tot aankoop. Met onze 98% landelijke dekking kunnen wij bijna ieder huishouden in Nederland bereiken met de verspreiding van folders, flyers en/of een huis-aan-huiskrant. Neem direct contact met ons op 0571-274137 en wij bespreken graag samen de mogelijkheden. Of lees hier meer over folderverspreiding.

Wat kost folders verspreiden? Dit is afhankelijk van diverse factoren zoals het ontwerp, bijvoorbeeld het formaat. En wat wordt de oplage? Hoeveel folders wil je graag gaan verspreiden? All-Inn maakt graag met jou een verspreidplan op maat, in welke postcodegebieden wonen jouw klanten? En wat is het uiteindelijke doel van de folderverspreiding. Hier vind je een rekeningvoorbeeld, wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Hoe bepaal je het verspreidgebied? All-Inn verspreidingen beschikt over een uniek, uitgebreid en een up-to-date DATA programma. Hierdoor kunnen wij samen met jullie het postcode verspreidgebied bepalen. Wat we hiervoor nodig hebben? Is de doelgroep, het gewenste bereik en het doel, zo stellen wij samen het verspreidplan op. Vervolgens gaan onze bezorgers op pad om de flyers, folders of huis-aan-huiskranten te bezorgen in de juiste brievenbussen.
Benieuwd wat deze data voor jouw bedrijf kan betekenen?
Neem contact met ons en ontvang een gratis demo afgestemd op jouw wensen.

Waar bezorgen jullie geen folders of huis-aan-huiskranten? Wij verspreiden, dan wel met een van onze partners, door geheel Nederland. Echter zijn er een aantal type gebieden die wij uitsluiten voor verspreiding. Dit zijn gebieden met minder rendement; de kosten wegen niet op tegen het beoogde resultaat. Bekijk onze kaart ‘Waar bezorgen wij niet’.

Jazeker kunnen wij ook het drukwerk van je folder verzorgen! Wij kunnen jou ontzorgen en regelen zowel de verspreiding als het drukwerk voor je, hierdoor heb jij één aanspreekpunt. Doordat wij werken met vaste leveranciers, kan het drukwerk worden geregeld tegen goede tarieven. Korte lijnen zorgen voor een snel proces.

Wil je weten welke aanleverspecificaties wij hanteren voor een flyer of folder? Je flyer of folder moet tenminste 7 werkdagen, voor de eerste verspreid datum, bij ons aangeleverd zijn.
Op elke pallet dient het aantal en de inhoud te worden vermeld. De flyers en/of folders dienen kruislings te worden gebundeld en te worden geleverd per 50 of 100 stuks.
Klik hier voor het gehele overzicht.

Er zijn enorm veel keuzes in formaten en gewichten voor het drukwerk van flyers en folders. Wekelijks verwerken wij ruim 300 verschillende opdrachten voor het verspreiden van flyers, folders en huis-aan-huiskranten. Hierdoor weten wij inmiddels welke formaten en gewichten werken ten aanzien van een verspreiding. Om al deze opdrachten goed te kunnen te krijgen doorlopen wij een aantal stappen. Om de stappen in dit proces goed te kunnen doorlopen dient het drukwerk flyers, folders en huis-aan-huiskranten goed aangeleverd te worden. Daarom hebben wij een overzicht gemaakt van onze aanleverspecificaties.

All-Inn verspreidt nagenoeg het hele jaar door, rondom de feestdagen zijn er alleen een aantal aanpassingen.

Service

Coronavirus

Woordenboek