Veelgestelde vragen

Algemeen

All-inn verspreidingen verzorgt de wekelijkse verspreiding van de huis-en-huiskranten en folders door bijna heel Nederland. All-Inn verspreidt in elke willekeurige regio in Nederland, zowel op landelijk als regionaal niveau. En verspreiden wekelijks voor meerdere grote concerns, winkelketens en de lokale MKB. Meer weten?

Categorie: Algemeen

Met een Ja-sticker of de JA/JA-sticker op de brievenbus ontvangt de consument ongeadresseerd reclamedrukwerk (folders) en huis-en-huiskranten. Het principe is heel eenvoudig: de Ja-sticker draait het Nee-sticker systeem om. Dat betekent dat je actief moet aangeven dat je nog ongeadresseerde folders wilt ontvangen. Brievenbussen zonder Ja of JA/JA-sticker ontvangen standaard geen ongeadresseerde reclamefolders meer. De Ja-stickers zijn inmiddels in een paar gemeentes actief, wil je weten in welke?
Bekijk dan hier het complete overzicht. 

Categorie: Algemeen

Er zijn veel verschillende stickers in omloop, maar wat is de betekenis van de diverse brievenbus stickers? Je hebt van een ‘NEE/NEE’ tot aan een JA/JA-sticker. Wat zijn je wensen? En welke sticker hoort daarbij? Hier vind je het totale overzicht van de brievenbus stickers die er op de markt zijn, inclusief de betekenis van iedere sticker.

Categorie: Algemeen

Hier vind je de algemene voorwaarden van All-Inn verspreidingen. Wil je graag persoonlijk advies?
Neem dan contact op met onze afdeling Sales op 0571-274137

Categorie: Algemeen

All-Inn is altijd op zoek naar nieuw talent om ons team aan te vullen. Erg leuk dat je geïnteresseerd bent, kijk hier voor onze actuele vacatures op ons kantoor in Twello.

Wil je graag een van onze bezorgers worden? Bekijk dan onze website www.allinnbezorger.nl

Categorie: Algemeen

Drukwerk en Verspreiding

Service

Coronavirus

Woordenboek