Veelgestelde vragen

Algemeen

All-inn verspreidingen verzorgt de wekelijkse verspreiding van de huis-en-huiskranten en folders door bijna heel Nederland. All-Inn verspreidt in elke willekeurige regio in Nederland, zowel op landelijk als regionaal niveau. En verspreiden wekelijks voor meerdere grote concerns, winkelketens en de lokale MKB. Meer weten?

Categorie: Algemeen

Met een Ja-sticker of de JA/JA-sticker op de brievenbus ontvangt de consument ongeadresseerd reclamedrukwerk (folders) en huis-en-huiskranten. Het principe is heel eenvoudig: de Ja-sticker draait het Nee-sticker systeem om. Dat betekent dat je actief moet aangeven dat je nog ongeadresseerde folders wilt ontvangen. Brievenbussen zonder Ja of JA/JA-sticker ontvangen standaard geen ongeadresseerde reclamefolders meer. De Ja-stickers zijn inmiddels in een paar gemeentes actief, wil je weten in welke?
Bekijk dan hier het complete overzicht. 

Categorie: Algemeen

Er zijn veel verschillende stickers in omloop, maar wat is de betekenis van de diverse brievenbus stickers? Je hebt van een ‘NEE/NEE’ tot aan een JA/JA-sticker. Wat zijn je wensen? En welke sticker hoort daarbij? Hier vind je het totale overzicht van de brievenbus stickers die er op de markt zijn, inclusief de betekenis van iedere sticker.

Categorie: Algemeen

Hier vind je de algemene voorwaarden van All-Inn verspreidingen. Wil je graag persoonlijk advies?
Neem dan contact op met onze afdeling Sales op 0571-274137

Categorie: Algemeen

All-Inn is altijd op zoek naar nieuw talent om ons team aan te vullen. Erg leuk dat je geïnteresseerd bent, kijk hier voor onze actuele vacatures op ons kantoor in Twello.

Wil je graag een van onze bezorgers worden? Bekijk dan onze website www.allinnbezorger.nl

Categorie: Algemeen

Drukwerk en Verspreiding

Folders verspreiden door heel Nederland, het middel om een grote groep van jouw klanten te bereiken. Door middel van folderverspreiding trigger je ook nieuwe klanten tot aankoop. Met onze 98% landelijke dekking kunnen wij bijna ieder huishouden in Nederland bereiken met de verspreiding van folders, flyers en/of een huis-aan-huiskrant. Neem direct contact met ons op 0571-274137 en wij bespreken graag samen de mogelijkheden. Of lees hier meer over folderverspreiding.

Wat kost folders verspreiden? Dit is afhankelijk van diverse factoren zoals het ontwerp, bijvoorbeeld het formaat. En wat wordt de oplage? Hoeveel folders wil je graag gaan verspreiden? All-Inn maakt graag met jou een verspreidplan op maat, in welke postcodegebieden wonen jouw klanten? En wat is het uiteindelijke doel van de folderverspreiding. Hier vind je een rekeningvoorbeeld, wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Hoe bepaal je het verspreidgebied? All-Inn verspreidingen beschikt over een uniek, uitgebreid en een up-to-date DATA programma. Hierdoor kunnen wij samen met jullie het postcode verspreidgebied bepalen. Wat we hiervoor nodig hebben? Is de doelgroep, het gewenste bereik en het doel, zo stellen wij samen het verspreidplan op. Vervolgens gaan onze bezorgers op pad om de flyers, folders of huis-aan-huiskranten te bezorgen in de juiste brievenbussen.
Benieuwd wat deze data voor jouw bedrijf kan betekenen?
Neem contact met ons en ontvang een gratis demo afgestemd op jouw wensen.

Waar bezorgen jullie geen folders of huis-aan-huiskranten? Wij verspreiden, dan wel met een van onze partners, door geheel Nederland. Echter zijn er een aantal type gebieden die wij uitsluiten voor verspreiding. Dit zijn gebieden met minder rendement; de kosten wegen niet op tegen het beoogde resultaat. Bekijk onze kaart ‘Waar bezorgen wij niet’.

Jazeker kunnen wij ook het drukwerk van je folder verzorgen! Wij kunnen jou ontzorgen en regelen zowel de verspreiding als het drukwerk voor je, hierdoor heb jij één aanspreekpunt. Doordat wij werken met vaste leveranciers, kan het drukwerk worden geregeld tegen goede tarieven. Korte lijnen zorgen voor een snel proces.

Wil je weten welke aanleverspecificaties wij hanteren voor een flyer of folder? Je flyer of folder moet tenminste 7 werkdagen, voor de eerste verspreid datum, bij ons aangeleverd zijn.
Op elke pallet dient het aantal en de inhoud te worden vermeld. De flyers en/of folders dienen kruislings te worden gebundeld en te worden geleverd per 50 of 100 stuks.
Klik hier voor het gehele overzicht.

Er zijn enorm veel keuzes in formaten en gewichten voor het drukwerk van flyers en folders. Wekelijks verwerken wij ruim 300 verschillende opdrachten voor het verspreiden van flyers, folders en huis-aan-huiskranten. Hierdoor weten wij inmiddels welke formaten en gewichten werken ten aanzien van een verspreiding. Om al deze opdrachten goed te kunnen te krijgen doorlopen wij een aantal stappen. Om de stappen in dit proces goed te kunnen doorlopen dient het drukwerk flyers, folders en huis-aan-huiskranten goed aangeleverd te worden. Daarom hebben wij een overzicht gemaakt van onze aanleverspecificaties.

All-Inn verspreidt nagenoeg het hele jaar door, rondom de feestdagen zijn er alleen een aantal aanpassingen.

Service

Het is natuurlijk altijd vervelend wanneer je een klacht hebt over de bezorging van de huis-aan-huiskrant, wij willen je hierbij natuurlijk zo goed mogelijk helpen.
Hiervoor hebben wij een formulier opgesteld, klik hier om direct naar het klachtenformulier te gaan.

Categorie: Service

Coronavirus

De impact op het folders verspreiden door het coronavirus is minimaal. Wij volgen bij de productie en het bezorgen van huis-aan huiskranten consequent de richtlijnen van het RIVM. De veiligheid en gezondheid als werkgever voor onze medewerkers en 1.600 bezorgers staan voorop. Kortom net zoals de post- en pakketbezorgers blijven onze bezorgers de huis-aan-huiskranten bezorgen.

Categorie: Coronavirus

Het bezorgen van de huis-aan-huiskranten is veilig, de gezondheid van onze medewerkers heeft prioriteit. Daarom instrueren wij onze bezorgers heel duidelijk:
“Zorg dat je je aan de regels houdt die de overheid voorschrijft: schudt geen handen en houdt in contact met andere mensen een minimale afstand van 1.5 meter. Doe de huis-aan-huiskranten in de brievenbus of leg ze voor de deur neer, maar overhandig ze niet persoonlijk. Tot slot, blijf thuis als je neusverkouden bent, hoest, niest of koorts hebt. Ook als een huisgenoot koorts heeft.”

Woordenboek