BDU bundelt krachten met All-Inn voor verspreiding Barneveldse Krant

BDUmedia gaat de bezorging van de Barneveldse Krant verbeteren. De uitgeverij werkt daarvoor vanaf april samen met All-Inn Verspreidingen. Uitgangspunt is dat alle driehonderd krantenbezorgers hun vaste wijk behouden en er extra bezorgers bij komen.

All-Inn Verspreidingen heeft al meer dan 35 jaar ervaring in het bezorgen van kranten en reclamedrukwerk. Het hoofdkantoor staat in Twello, maar het bedrijf is sinds dit jaar ook gevestigd op bedrijventerrein De Valk in Barneveld. ,,De afgelopen periode hebben we onder meer in Amersfoort, Nijkerk, Leusden en Soest de bezorging kunnen verbeteren in samenwerking met All-Inn Verspreidingen”, zegt Jan Piersma namens BDUmedia. ,,We hebben er veel vertrouwen in dat dit ook in de gemeente Barneveld gaat lukken.”

De inhoud en het drukken van de kranten regelt de BDU al jaren in eigen beheer. Voor de bezorging van de Barneveldse Krant en andere kranten werkt het bedrijf samen met externe partners. Piersma: ,,Het is iedere week weer een flinke operatie om de vele duizenden kranten op tijd in de bus te krijgen.”

Huidige bezorgers van de Barneveldse Krant krijgen binnenkort meer informatie over de overstap naar All-Inn Verspreidingen. Ook nieuwe bezorgers zijn van harte welkom. Geïnteresseerden (vanaf 15 jaar) kunnen zich aanmelden via www.allinnbezorger.nl