All-Inn breidt verder uit

Reclamedrukwerk verspreiden

Per 1 september 2022 breidt verspreidorganisatie All-Inn uit Twello het eigen gebied nog verder uit. All-Inn zal vanaf dan ook zorgdragen voor de verspreiding van diverse huis-aan-huiskranten in onder andere Amersfoort, Leusden en Nijkerk.

Uitbreiding verspreidgebied
Het bezorggebied van All-Inn Verspreidingen breidt zich als een inktvlek uit over de kaart van Nederland. Het afgelopen jaar sloten vijf verspreidorganisaties uit het oosten van Nederland zich aan bij All-Inn en werd Reclamediensten de Schakel uit Voorhout overgenomen. Per 1 september wordt daar dus regio Amersfoort aan toegevoegd.

All-inn zal zorgdragen voor de verspreiding van diverse huis-aan-huiskranten van uitgever BDU in gemeente Amersfoort, Leusden en Nijkerk. Dit betekent een uitbreiding van het eigen bezorggebied met ongeveer 100.000 brievenbussen. Bezorgers behouden hun bezorgwijk en lopen voortaan onder de vlag van All-Inn de kranten en folders.

Continuïteit en kwaliteit verspreiding
Voor zowel de uitgever als ondernemers en inwoners uit de betreffende gemeenten is de overname positief nieuws. All-Inn Verspreidingen staat bekend om de kwalitatief goede bezorging. De komende maanden zet All-Inn alles op alles om de verspreidingsdichtheid in het overgenomen gebied naar een hoger niveau te tillen.

Pim Jansen, directeur All-Inn, deelt over de overname: “Het gaat hier niet alleen over onze eigen groeiambitie. Lokale media is én blijft enorm belangrijk voor onder andere een juiste nieuwsvoorziening. Dit vraagt om continuïteit voor uitgevers, en een optimaal bereik en conversie voor retail en mkb. Dat is waar onze kracht ligt.”