Overname huis-aan-huis Twente

bezorger op pad

All-Inn neemt verspreidingen in Twente over.

 

All-Inn verspreidingen neemt met ingang van 1 oktober a.s. diverse gebieden in Twente over. Bezorgers behouden hierdoor hun bezorgwijk en klanten zijn hiermee gegarandeerd van continuïteit en kwalitatief bereik.

Over All-Inn Verspreidingen

Wekelijks bereiken wij ruim 1 miljoen huishoudens met ons eigen bezorgkorps. Met de overname in Twente wordt dit aantal nog eens flink verhoogd. Als All-Inn versterken wij hiermee onze marktpositie aanzienlijk en biedt het ons verdere mogelijkheden tot ontwikkeling binnen het medium. Daarnaast zullen deze overnames de gehele markt verder verduurzamen. Edities zullen ontdubbelt worden en dat zorgt voor één sterke krant met de focus op lokale communicatie.

Door de verkoop van huis-aan-huiskranten door DPG Media ontstonden er diverse nieuwe mogelijkheden binnen de markt van huis-aan-huisbladen. Bestaande en nieuwe uitgevers met een focus op de lange termijn investeerden in die kranten. All-Inn investeert mee in het logistieke netwerk, waarbij alle partijen diverse nieuwe oplossingen geboden krijgen. Mede door de diverse databronnen die All-Inn ter beschikking heeft worden nu ook in Twente enorme voordelen gecreëerd.

Samenwerkingen

Voor diverse verspreiders wordt het steeds moeilijker om de continuïteit en kwaliteit te blijven waarborgen. Om dit in Twente te kunnen blijven waarborgen voegt All-Inn tevens een nieuwe, exclusieve samenwerking toe. Dommerholt Reclame zal exclusief gaan werken voor All-Inn. Deze samenwerking leidt tot een stevig anker in geheel Oost-Nederland. All-Inn zal binnen deze samenwerking zorgen voor een volledige ondersteuning op de gebieden HR, marketing, data, IT en commercie. Waarbij Dommerholt juist zal gaan ondersteunen in de logistiek en All-Inn voorziet van een nieuwe logistieke hub in Hengelo.

Folders verspreiden in Twente?

Natuurlijk kan dat. Vraag direct bij jouw vaste contactpersoon de actuele aantallen per postcode aan. Maak je gebruik van onze API koppelingen dan zullen de postcode gebieden 1 september automatisch een update ondergaan, waardoor je weer helemaal voorzien bent van de meest actuele info.