Overname Reclamediensten de Schakel

All-Inn Verspreidingen verstevigt positie met overname Reclamediensten De Schakel

Na recente overnames in het oosten van ’t land, breiden we nu uit naar het westen. Reclamediensten de Schakel uit Voorhout wordt onderdeel van All-Inn! Dit prachtige familiebedrijf zet zijn activiteiten voort onder onze vlag.

Recente uitbreidingen

De afgelopen maanden sloten vijf verspreidorganisaties uit het oosten van Nederland zich bij ons aan. Met de toevoeging van De Schakel breiden wij het verspreidgebied uit naar het westen van Nederland. Dit betekent dat we voortaan vanaf drie locaties wekelijks meer dan 1,5 miljoen huis-aan huis-kranten en een veelvoud aan folders verspreiden.

Familiebedrijf

De Schakel is een echt familiebedrijf. “We zijn 56 jaar geleden begonnen. Door in te zetten op kwaliteit en flexibiliteit is het bedrijf uitgegroeid tot wat het vandaag de dag is. Onze cultuur sluit naadloos aan bij de visie van All-Inn. Dit biedt ons én onze klanten een fantastische toekomst.” aldus Marion Klootwijk, directeur Reclamediensten De Schakel.

Focus op lokaal en continuïteit
Het uitbreiden van het verspreidingsgebied past, net als onze investeringen in techniek, bij de groeiambitie van All-Inn. Pim Jansen, onze directeur, vertelt enthousiast: “De focus van All-Inn ligt op lokaal. We zetten in op kwaliteit, continuïteit voor uitgevers, en optimaal bereik en conversie voor retail en mkb. Het samengaan met De Schakel biedt ons synergie en geeft medewerkers en klanten een nieuw perspectief.”

Wil je weten wat deze overname jou oplevert? Neem dan contact op.
Het volledige persbericht tref je hier Persbericht overname Reclamediensten de Schakel