Strategische overnames in Amsterdam, Utrecht en Flevoland

Overname All-Inn

Het team bij All-Inn Verspreidingen bruist van opwinding! We hebben groot nieuws te delen dat niet alleen onze klanten zal verbazen, maar ook jou! All-Inn Verspreidingen, de marktleider in de verspreiding van huis-aan-huis kranten en weekbladen, heeft zojuist drie strategische overnames afgerond die de industrie zullen veranderen.

Wat maakt dit nieuws zo spannend?
We hebben Drukwerkverspreiders Almere, Mediaverspreiders Amsterdam en Mediaverspreiders Utrecht aan onze All-Inn-familie toegevoegd. Deze stap zal niet alleen onze diensten verbeteren, maar ook nieuwe kansen creëren voor jouw marketingdoelen. We hebben naar je geluisterd en we blijven groeien om je te helpen!

Wil je weten wat deze overname betekent voor jouw bedrijf? Blijf lezen.

Waarom zou je enthousiast moeten zijn:

  • Meer marketingopties: We breiden ons dienstenaanbod uit, waardoor jij je doelgroep op nieuwe en creatieve manieren kunt bereiken.
  • Sterkere ondersteuning: Jouw succes is ons doel, en we zijn toegewijd aan het bieden van nog betere ondersteuning voor jouw marketingcampagnes.
  • Jouw vertrouwde merken blijven: Jouw lokale huis-aan-huis krant voorzien met folders van lokale ondernemers en interessante retailers blijft verschijnen in je brievenbus.

Over All-Inn Verspreidingen:
All-Inn Verspreidingen is de absolute expert in de verspreiding van folders en weekbladen en beschikt over een sluitend partnernetwerk van uitgevers, verspreiders en drukkerijen. En een datasegmentatie-tool om op basis van reistijden en consumentenprofielen de juiste doelgroepen in kaart te brengen en te bereiken. Met een online omgeving die je in staat stelt om 24/7 nationaal diverse reclame in te kopen zoals verspreiding, drukwerk, advertenties en DM-campagnes zijn we er om jouw bedrijf of dat van jouw klant te laten groeien, lokaal en nationaal.

Voor meer informatie en ontdekken hoe we jou kunnen helpen? Bekijk de website of plan direct een afspraak met een van onze collega’s.