Na 60 jaar zit ’t erop: Hendrik bedankt!

drukwerk verspreiden

Tientallen jaren heeft Hendrik door weer en wind het Almelo’s weekblad bezorgd, eigenlijk zolang hij het zich kan herinneren. Met zijn 80 jaar is hij één van de oudste en beste krantenbezorgers van All-Inn Verspreidingen. Toch is het onoverkomelijk, Hendrik gaat met pensioen.

Wie kent het straatbeeld niet; een schuifelende Hendrik met zijn fiets in de hand en de fietstassen wapperend in de wind. Alle wijken, straten en bewoners uit zijn hoofd kennende. Het is wennen dat voortaan iemand anders de kranten loopt.

Al die jaren hield niets Hendrik tegen bij het bezorgen van het Almelo’s Weekblad. Zelfs na een zwaar ongeluk riep hij ‘ik ga nooit stoppen met krantenlopen’. Buurtbewoners kregen gewoon hun krant. Altijd. En zo liep Hendrik kranten met de fiets, rollator en zelfs sporadisch met de auto.

Inmiddels zijn de laatste kranten gelopen en geniet Hendrik van zijn pensioen. De dagen zijn gevuld met bezoekjes aan het Noaberhuys, de krant lezen en een spelletje doen. En natuurlijk met al zijn bezoek het laatste nieuws en feitjes doornemen. Te beginnen bij de overlijdensadvertenties.

Hendrik, wij willen jouw vertrek niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Jij verdient een plekje in de krant en op onze website. Ontzettend bedankt voor jouw jarenlange en tomeloze inzet, wij wensen je alle goeds!