Krantenbezorger Mike wint Nintendo Switch

mike wint nintendo

Gepubliceerd in de huis-aan-huiskranten van het Achterhoek Nieuws

Bij All-Inn Verspreidingen, bekend van huis-aan-huiskranten en reclamedrukwerk, vond onlangs een bijzondere actie plaats. De verspreidorganisatie verlootte een Nintendo Switch met accessoires en een meeslepend spel onder haar bezorgers. De gelukkige winnaar was Mike, een dertienjarige Bezorgbaas uit Warnsveld.

Van bolderkar tot buurtcontact: het bezorgavontuur van Mike
Deze zomer werd Mike, dertien jaar oud, bezorger bij All-Inn Verspreidingen. Hij is in zijn wijk verantwoordelijk voor de bezorging van de huis-aan-huiskrant ‘Contact Zutphen-Warnsveld’ samen met het reclamedrukwerk van lokale ondernemers. Gewapend met een bolderkar trekt Mike de wijk in, luisterend naar zijn favoriete muziek op Q-Music of naar rapper Eminem. Het contact met buurtbewoners maakt het werk extra leuk, al brengt het soms uitdagingen met zich mee. Zo herinnert Mike zich een keer dat hij een krant in de verkeerde brievenbus stopte, wat prompt een telefoontje naar All-Inn Verspreidingen opleverde.

Een trouwe lezer in de buurt
Na wat oefening gaat het bezorgen nu vlekkeloos en steeds sneller. Mike geniet van de vrijheid en het contact met buurtbewoners, zelfs als een nieuwsgierige hond zijn krant enthousiast begroet. Als beloning voor zijn inzet won Mike de Nintendo Switch bij de recente verloting. Mike vertelt enthousiast over zijn bijbaantje: “Sommige bewoners wachten me elke week trouw op, dat is leuk. En gezellig om even een praatje te maken natuurlijk.” Het persoonlijke contact met de buurtbewoners maakt het kranten bezorgen voor Mike extra bijzonder.

Toekomstplannen en tips voor medebezorgers
Hoewel Mike nog niet weet wat hij later wil worden, verkiest hij op dit moment het buiten zijn boven een baantje in de supermarkt. “Ik blijf zeker nog wel even krantenlopen, lekker mijn eigen gang gaan.” Als tip voor medebezorgers deelt Mike: “Loop voordat je aan je krantenwijk begint eens een rondje en kijk goed waar alle brievenbussen zitten, soms zit er eentje verstopt in een steeg bijvoorbeeld.”

De toekomst lijkt veelbelovend voor deze jonge Bezorgbaas bij All-Inn Verspreidingen. Lijkt het jou ook leuk om krantenbezorger te worden? Ga dan naar allinnbezorger.nl en meld je aan. Een mailtje sturen naar bezorgers@verspreidingen.nl kan ook.

mike wint nintendo
Elise (marketing), bezorgbaas Mike, Sanne (bezorgadministratie)