Just in time lente

Lente, waar blijf je? Je hoort al enkele weken de vogels ‘s ochtends bij het wakker worden fluiten. De krokussen zijn alweer uitgebloeid. En toch vinden wij mensen het nog geen echt voorjaar.

Voorjaarsknallers blijven nog even op het schap liggen. Wij durven het nog niet aan. Wellicht hebben wij straks in één keer de zomer in onze bol. Nederland heeft een alles-of-niets-klimaat en dan is het zo in een keer weer 25 graden!

In verspreidland is het daarom voor velen zo lastig om hierop in te spelen. Het lange traject van inkoop tot en met dat de flyer daadwerkelijk bij de consument op tafel ligt, een tijdsbestek van gemiddeld 10 weken, is lastig te versnellen.

Maar, als je dat nu weet…. en je gaat eens omdenken. Dan, ontstaat Just In Time (JIT)Verspreiding!

U zet uw folder bij ons op voorraad. Op het moment dat de weergoden positief gestemd zijn nog een telefoontje of mailtje. Én u kunt a la minute uw folder inplannen.

Een folder verspreiding staat of valt met de juiste timing. Wanneer is de behoefte van de consument het grootst? En dan moet daar het antwoord op beschikbaar zijn! Niet twee weken eerder of één dag te laat.

Interesse in onze JIT verspreiding? Laat het ons weten.