Jongeren massaal aan een krantenwijk

Krantenwijk

Kristie, wat is er veranderd in krantenland?

Enorm veel! Naast een verdubbeling qua aanmeldingen voor een krantenwijk, neemt de leesdichtheid enorm toe. Uitgevers die schrijven voor hun lezer en een lokaal karakter uitstralen, profiteren hier enorm van. Support your local krijgt een compleet nieuwe betekenis.

Jongeren zitten verplicht thuis en de verveling slaat toe;  Wat kunnen ze doen tijdens de lockdown? Steeds meer jongeren zien het lopen van een krantenwijk als de ideale bijbaan. Zij hebben wat te doen, het is even buitenshuis en je verdient er geld mee.  Het is dan ook niet zo gek dat de aanmeldingen zijn verdubbeld. Dit is echt ongekend voor All-Inn verspreidingen! Ook blijkt dat de bezorger zich nog beter inzet. Het aantal  klachten is dan ook sterk afgenomen. Deze onzekere tijd brengt ook het behoud van bezorgers met zich mee. Wij zien een sterke afname in het aantal opzeggingen.

Kristie van Straaten

Kristie van Straaten

Kristie is teamlead Bezorging en Kwaliteit. Met ruim 4000 bezorgers en 4 collega’s zorgt ze wekelijks voor de verspreiding van ruim 1 miljoen huis aan huis kranten.

Dan nog even dit.

Natuurlijk begrijpen wij als geen ander de impact van Corona. Het heeft een impact op ons allemaal, zowel zakelijk als privé. All-Inn gelooft in duurzame relaties met consumenten. Juist in tijden van crisis, kun je een huwelijk maken en breken. Wij zijn er om samen met jou de perfecte relatie te bouwen met de consument. Naast ons als verspreider zijn er natuurlijk legio mogelijkheden om in contact te blijven met jouw klant. Zorg dat je blijft praten met hem of haar. Wil jij op dit moment geen folder verspreiden via ons? That’s fine! Plaats dan vooral een advertentie in de lokale huis-aan-huis krant. Jouw klant leest hem ongetwijfeld en daarmee blijf jij in ieder geval in contact. Wil jij graag contact met de uitgevers van lokale huis aan huis kranten? Wij stellen jou graag aan ze voor.