Hogere omzet tijdens de feestdagen

Kerst

Nog maar 39 dagen tot kerst! Het is bijna weer december, dé periode van het jaar waarin de consument het meeste besteedt. Het winkelen voor kerstcadeaus is al in volle gang.

25% meer uitgaves dan vorig jaar
In het onlangs verschenen onderzoek van Sitecore.com geven de Benelux-inwoners aan dat ze de aankomende feestdagen 25% meer uitgeven dan vorig jaar. Eén op de tien inwoners geeft zelfs aan 50% meer uit te gaan geven, en dat is niet gek; elkaar verrassen met cadeaus, de tafel vol met lekkers, alles net iets luxer dan normaal. Dit allemaal met mooie gekapte haren, feestkleding en lekkere parfum. Na alle onzekerheid en lockdowns kijken we meer dan ooit uit naar de feestdagen.

Bereik jouw doelgroep
Spring in op de decemberuitgaven met jouw folder of flyer. Of beter gezegd: spring eruit! Dit is hét moment om actie te ondernemen. Wij helpen je graag met het bereiken van jouw doelgroep. Met een folder spring kom je op plekken waar de online zoektocht stopt, of juist begint. Versterk jouw folder met online marketing, zo kan de consument niet meer om je heen en zorg je voor herkenbaarheid. Neem voor meer informatie contact met ons op.