Folders verspreiden start met een goed plan!

Folders verspreiden? Goed plan, oh en over een plan gesproken daar helpen wij je graag mee. Folders verspreiden kun je namelijk op meerdere manieren doen. Wij geloven in het bereiken van een specifieke doelgroep. Bij All-Inn kunnen we, met ons kenniscentrum, je hierbij ondersteunen. Zo zorgen wij ervoor dat we jouw folder alleen verspreiden in postcodes die voor jou het meest interessant zijn.

Hierdoor voorkom je waste ten opzichte van een folder verspreiding die uitgaat van bijvoorbeeld een straal van 15 kilometer rondom uw winkel. Met een folder verspreiding via All-Inn zorg je dus voor een beter bereik bij juist jouw doelgroep, zodat je juist voor hen van toegevoegde waarde bent.

Wil jij een geheel gratis adviesgesprek op maat over één (of meer) van de volgende aspecten? Vul dan ons contactformulier in en we bellen je uiterlijk de eerstvolgende werkdag voor het maken van een afspraak.

Doelgroep Segmentatie

Doelgroep segmentatie gaat ver! Zo kun je bij ons middels een verspreidplan op maat selecteren waar we samen folders verspreiden. selecteer op o.a. koop/huur woning, inkomen, soort woning, leeftijd, lifestyle, sport, soort sport, en ga zo nog maar even verder. De mogelijkheden zijn eindeloos.

We gaan zo ver dat je bij All-inn vaak 30% minder folders nodig hebt t.o.v. andere verspreid organisaties. Uiteraard kun je ook ervoor kunnen kiezen om voor hetzelfde geld 30% meer mensen binnen je doelgroep te bereiken, of om je doelgroep juist vaker te bereiken.


Reistijd analyse

Wanneer je een folder wilt gaan verspreiden is het belangrijk om te weten hoe ver jouw klant bereid is te reizen voor jouw dienst of product. Uiteraard kun je onze reistijd analyse ook gebruiken om jouw eigen organisatie een stuk efficiënter te maken.

Zo hielpen we afgelopen jaren al meerdere horecaondernemers die nu exact in beeld hebben in welke postcodegebieden zij wel moeten thuis bezorgen en waar ze dat vooral niet hoeven te doen.

Ook voor je online campagnes kun je deze reistijd analyse ook gebruiken. Hierdoor is een reistijd analyse een investering die je op meerdere vlakken zal helpen.


Witte vlekken analyse

Weten waar jij geen omzet vandaan haalt? Het kan! Middels jouw kassa systeem, klantenkaarten etc. koppelen we jouw data met de onze. Hierdoor wordt je data visueel inzichtelijk en kunnen we deze verrijken met de onze. Hierdoor weet je waarom je in postcode x wel omzet hebt en mogelijk in postcode y niet.


Look a Like customers

Weten we eenmaal exact wie jouw klanten zijn! Dan weten we ook exact waar we deze mensen moeten targetten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mensen die een koopwoning bezitten met een WOZ- waarde van 250.000 euro en die een leeftijd hebben tussen de 30 en 60jaar.

All-Inn Verspreidingen verspreid niet zomaar wat. Graag staan we u bij in het bereiken van de juiste doelgroep. Dit houdt in dat we graag, met jou, selecties maken van de beste postcodes om jouw folders te verspreiden. Wij geloven namelijk dat elke vorm van communicatie offline en online moet aansluiten op de lezer.

Bent je werkelijk van mening dat iedereen je doelgroep is? Oké dan hebben we niet dezelfde mening, maar maken we wel graag een offerte voor alleen het verspreiden van je folder.

Je kunt hier middels onze eigen selector je gewenste gebied samenstellen.