Het effect van de ja-sticker

Steeds meer gemeenten voeren de ja-sticker in. Met deze sticker geven consumenten actief aan dat ze folders en huis-aan-huiskranten willen ontvangen. Wat betekent dit opt-in beleid voor jou als ondernemer?

JA-sticker

Hogere betrokkenheid

Consumenten die een ja-sticker op hun brievenbus plakken kiezen heel bewust voor folders, dus ook voor het zien van jouw advertentie. Het opt-in beleid zorgt voor een lezer met een hogere betrokkenheid en grote kans op conversie.

Het bereik verandert

Hanteert een gemeente het opt-in beleid en hebben consumenten nog geen sticker op de bus? Dan ontvangen zij alleen huis-aan-huiskranten. Geen folders meer dus. Dit betekent een ander bereik dan dat je gewend bent.

Aangepast kostenplaatje

De introductie van de ja-sticker gooit het bestaande verspreiden op de kop. Bezorgers maken vaak door weer en wind extra kilometers om het gewenste bereik te halen. Hier hangt een aangepast kostenplaatje aan.

Jouw folder in de bus

Wij kennen álle brievenbussen van Nederland en weten dus precies waar we jouw folder mogen bezorgen. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gauw contact op.

contact

“Ik ben ontzettend blij dat in Gemeente Rijssen de ja-sticker op veel brievenbussen prijkt. Ik vertel dit ook aan klanten; steun je lokale ondernemer en plak de ja-sticker. Onze producten komen het beste tot hun recht in folders, de kleuren en printjes springen eruit! Het is een belangrijk onderdeel van onze marketing en versterkt de social-campagne.”

Erna – Ligtenberg Linnen & Lingerie

 

 

Jouw doelgroep

Folders verspreiden blijft een ongekend effectieve marketingtool. Dankzij doelgroepsegmentatie weten we exact bij welke postcodes jouw folder bezorgd moet worden. Geen grasmaaier-promotie bij een flat dus.

Het belang van data
Segmentatie All-Inn

Verschillende stickers

Ja, nee-nee, nee-ja. We snappen dat al die brievenbusstickers verwarrend zijn. Lees meer over de stickers die in omloop zijn, wat ze betekenen en waar ze van toepassing zijn.

Alle brievenbusstickers

Wij zijn All-Inn. Wij hebben alles in huis om jouw klant te bereiken.

VRAAG EEN OFFERTE AAN