Het effect van de ja-sticker

Steeds meer gemeenten voeren de ja-sticker in. Met deze sticker geven consumenten actief aan dat ze folders en huis-aan-huiskranten willen ontvangen. Wat betekent dit opt-in beleid voor jou als ondernemer?

JA-sticker

Jouw folder in de bus

Wij kennen álle brievenbussen van Nederland en weten dus precies waar we jouw folder mogen bezorgen. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gauw contact op.

Contact

Ik ben ontzettend blij dat in Gemeente Rijssen de ja-sticker op veel brievenbussen prijkt. Ik vertel dit ook aan klanten; steun je lokale ondernemer en plak de ja-sticker. Onze producten komen het beste tot hun recht in folders, de kleuren en printjes springen eruit! Het is een belangrijk onderdeel van onze marketing en versterkt de social-campagne.”

Erna – Ligtenberg Linnen & Lingerie

Jouw doelgroep

Folders verspreiden blijft een ongekend effectieve marketingtool. Dankzij doelgroepsegmentatie weten we exact bij welke postcodes jouw folder bezorgd moet worden. Geen grasmaaier-promotie bij een flat dus.

Het belang van data
Sven de Gier

Verschillende stickers

Ja, nee-nee, nee-ja. We snappen dat al die brievenbusstickers verwarrend zijn. Lees meer over de stickers die in omloop zijn, wat ze betekenen en waar ze van toepassing zijn.

Alle brievenbusstickers

Wij zijn All-Inn. Wij hebben alles in huis om jouw klant te bereiken.

Vraag een offerte aan