DRUKKEN EN VERSPREIDEN

Jij wil jouw flyer, folder of huis-aan-huis-krant laten drukken en verspreiden. Met bezorgers door heel Nederland, weet All-Inn elke brievenbus te vinden. Offline marketing kan jouw online marketing ondersteunen, of zelfs voor een gedeelte overnemen. Druk en verspreid jouw boodschap doelgericht, efficiënt en duurzaam. Druk en verspreid met All-Inn.

Door je drukken en verspreiding te regelen via All-Inn, regel je alles makkelijk en snel via één aanspreekpunt. Dit bespaart tijd, geld en energie.

All-Inn verzorgt jouw drukwerk

Door All-Inn te laten drukken en verspreiden, heb jij één aanspreekpunt die alles regelt. De aanlevering en coördinatie van het drukwerk wordt geregeld tegen goede, eerlijke tarieven. Doordat de lijnen kort zijn, kunnen de termijnen dat ook zijn. All-Inn neemt het gehele proces uit handen.

Drie stappen tot jouw klant:

  • Lever je ontwerp aan
  • All-Inn coördineert voordelig en snel jouw drukwerk en een doelgerichte verspreiding
  • Jouw klant wordt verrast met jouw drukwerk

All-Inn kan al jouw folders en flyers drukken en verspreiden. Liever je eigen Huis-aan-huis-krant? Wij werken al jarenlang met vaste partners, waardoor je gegarandeerd bent van een eerlijke, goede prijs.

Drukken en verspreiden van flyers

Uiteraard kun je, je drukwerk los inkopen bij online drukkerijen. Geniet dit jouw voorkeur? Let dan vooral op de levertijd en de wijze van aanlevering. Veel online drukkerijen gaan namelijk van de meest goedkoop mogelijke manier uit. Dit houd in los in dozen, geleverd op een moment zoals dat voor hen het beste uitkomt. Bij verspreidorganisaties loop je dan het risico vast te lopen in leveringsvoorwaarden en algemene voorwaarden namelijk de kans dat jouw drukwerk te laat geleverd wordt is enorm. Zijn je flyers wel op tijd maar niet volgens de leveringsvoorwaarden geleverd? Dan loop je het risico extra kosten in rekening gebracht te krijgen voor het verwerken van je opdracht.

Drukken en verspreiden

Voordelen?

  • Één aanspreekpunt voor drukken en verspreiden
  • Aanlevering en afwikkeling van het drukwerk geregeld
  • Scherpe tarieven
  • Levering op korte termijn mogelijk

Wij zijn All-Inn. Wij hebben alles in huis om jouw klant te bereiken.

VRAAG EEN OFFERTE AAN