ALAAF! VERSPREIDEN MET CARNAVAL.

MET FOLDERS VERHOOG JE JE OMZET ÉN FEESTVREUGDE.

Folders zetten aan tot actie, zo simpel is het. Informeer dus gauw jouw doelgroep over de activiteiten en acties tijdens carnaval. In ’t oosten en zuiden verspreiden wij al jaren succesvol carnavalflyers met óf zonder huis-aan-huiskrant. Met een bereik van miljoenen Nederlanders weten wij elke brievenbus te vinden. Ook die van jouw doelgroep. 

“All-Inn verspreidt de folder voor Ami Kappers. Snel schakelen en doelgerichte segmentatie, dat is All-Inn. Sinds zij de folderverspreiding verzorgen, zijn er geen klachten over de verspreiding. Een vast contactpersoon, die goed bereikbaar is, snel reageert en er alles aan doet om het naar wens te laten verlopen, is geweldig.”

Monique | Ami Kappers

Direct mail

GERICHTE FOLDERVERSPREIDING.

Verspreiden als onderdeel van jouw marketingcampagne voor carnaval? Dan is een gezellige polonaise gegarandeerd! De folder is nog steeds één van de meest effectieve marketingmiddelen. Dit komt niet alleen door de aantrekkingskracht van het drukwerk, maar ook door de gerichte verspreiding. Op basis van jouw doelgroepcriteria, belandt jouw drukwerk namelijk exact op de juiste deurmat. En deze data is ook nog eens te gebruiken voor online marketing.

MARKETINGCAMPAGNE BESPREKEN ->

FLYERS LATEN DRUKKEN.

Actieflyers, kortingsbonnen, het programma van jouw carnavalsvereniging. Wat voor soort drukwerk je ook wilt verspreiden en wie je doelgroep ook is, bij All-Inn heb je één aanspreekpunt voor jouw complete verspreidvraagstuk. Jij neemt ons mee in jouw plannen, wij stellen een optimaal verspreidplan op. En wanneer je het wilt, regelen we ook het drukwerk. Binnen no time zijn onze bezorgbazen op pad en ligt het drukwerk nog voor carnaval bij jouw doelgroep op de mat.

VERSPREIDING INPLANNEN ->

Werken bij All-Inn Verspreidingen

Plan nu je verspreiding in en feest deze carnaval als nooit tevoren.

OFFERTE AANVRAGEN