BEREIK JOUW DOELGROEP

Hoe? Met een bereik van ruim 13 miljoen Nederlanders, is de folder het belangrijkste en grootste medium voor hulp bij aankoopbeslissingen.

All-Inn gelooft dat folder verspreiding werkt om jouw boodschap te communiceren. Om doelgerichter, efficiënter en duurzamer te kunnen verspreiden, beschikt All-Inn over een tool dat jouw doelgroepen segmenteert. Zo verspreid je doelgericht naar voor jou specifieke klanten en prospects.

De voordelen van All-Inn doelgroep segmentatie

Door de voor jouw relevante doelgroep te bepalen, verspreid je doelgerichter jouw boodschap. De boodschap is voor jouw doelgroep relevant. Grasmaaiers verkopen aan flatbewoners, baby-artikelen aan senioren of gehoorapparaten proberen te slijten aan tieners, is geen goed idee. Door gebruik te maken van de All-Inn doelgroepsegmentatie, selecteren we voor jou relevante gegevens. Hierdoor bespaar je gemiddeld 30% op druk- en productiekosten, komt je boodschap écht aan en is er een stap in duurzaamheid genomen.

Hoe werkt All-Inn

  • De verspreidingsopdrachten worden ingepland

    Verspreidingsopdrachten worden per postcodeniveau voor jouw bedrijf ingepland. De door jou bepaalde postcodes worden letterlijk in kaart gebracht. Hierna begint het doelgroepsegmentatie proces van All-Inn: voor welke klanten is jouw boodschap relevant?

  • Klanten in kaart brengen

    Door gebruik te maken van de All-Inn doelgroepsegmentatie, brengen we samen met jou, je klanten in kaart. Zo verspreid je niet alleen efficiënter en doelgerichter; het bespaart in kosten en is duurzamer voor het milieu.

  • Informatie over je klanten in kaart brengen

    Informatie over jouw klant kan betrekking hebben op hun gezinssamenstelling, woonsituatie, leeftijd, interesses of reisafstand die zij bereid zijn af te leggen tot jouw bedrijf.

verspreidingsopdrachten

Huis-aan-huis verspreiding van
aanbiedingen en actie

Jouw drukwerk wordt met de hoogst mogelijke attentiewaarde bezorgd: persoonlijk, ongeseald en door de bezorger gevouwen of desgewenst geseald en machinaal ingevouwen.

De online All-Inn segmentatietool


All-Inn kan de segmentatietool ook online voor jouw bedrijf inzetten. Hierdoor ben je in staat specifieke gebieden en doelgroepen te selecteren binnen Facebook en Google.

Wij zijn All-Inn. Wij hebben alles in huis om jouw klant te bereiken.

VRAAG EEN OFFERTE AAN