BEREIK JOUW DOELGROEP

Hoe bereik je jouw doelgroep? Met een bereik van ruim 13 miljoen Nederlanders, is de folder het belangrijkste en grootste medium voor hulp bij aankoopbeslissingen.

Een folder verspreiding werkt om jouw boodschap te communiceren, je komt direct binnen bij jouw (potentiële) klant. Deze manier van offline communicatie versterkt je online boodschap en/of aanbod. Om doelgerichter, efficiënter en duurzamer te kunnen verspreiden, beschikt All-Inn over een tool dat jouw doelgroepen segmenteert. Zo verspreid je doelgericht naar jouw specifieke klanten en prospects.

De voordelen van All-Inn doelgroep segmentatie

Door de voor jouw relevante doelgroep te bepalen, verspreid je doelgerichter jouw boodschap. De boodschap is voor jouw doelgroep relevant. Grasmaaiers verkopen aan flatbewoners, baby-artikelen aan senioren of gehoorapparaten proberen te slijten aan tieners, is geen goed idee. Door gebruik te maken van de All-Inn doelgroepsegmentatie, selecteren we voor jou relevante gegevens. Hierdoor bespaar je gemiddeld 30% op druk- en productiekosten, komt je boodschap écht aan en is er een stap in duurzaamheid genomen.

Hoe werkt All-Inn

laptop consumentendata
De verspreidingsopdrachten worden ingepland

Verspreidingsopdrachten worden per postcodeniveau voor jouw bedrijf ingepland. De door jou bepaalde postcodes worden letterlijk in kaart gebracht. Hierna begint het doelgroepsegmentatie proces van All-Inn: voor welke klanten is jouw boodschap relevant?

Klanten in kaart brengen

Door gebruik te maken van de All-Inn doelgroepsegmentatie, brengen we samen met jou, je klanten in kaart. Zo verspreid je niet alleen efficiënter en doelgerichter; het bespaart in kosten en is duurzamer voor het milieu.

Informatie over je klanten in kaart brengen

Informatie over jouw klant kan betrekking hebben op hun gezinssamenstelling, woonsituatie, leeftijd, interesses of reisafstand die zij bereid zijn af te leggen tot jouw bedrijf.

Huis-aan-huis verspreiding van aanbiedingen en actie

Jouw drukwerk wordt met de hoogst mogelijke attentiewaarde bezorgd: persoonlijk, ongeseald en door de bezorger gevouwen of desgewenst geseald en machinaal ingevouwen.

Ook kunnen wij het drukwerk voor je regelen. Door het drukken en verspreiden te regelen via All-Inn, regel je alles makkelijk en snel via één aanspreekpunt. Dat betekent een besparing in tijd, geld en energie 

Uitgevers kiezen massaal voor All-Inn Verspreidingen
POI DATA

De online All-Inn segmentatietool

Wij zijn All-Inn. Wij hebben alles in huis om jouw klant te bereiken.

Vraag een offerte aan