Folders verspreiden

BEREIK VAN DE FOLDER.

WIJ KENNEN ALLE BRIEVENBUSSEN VAN NEDERLAND.

Bij All-Inn weten we reclamedrukwerk exact op de juiste deurmat te krijgen. Net als online marketing kun je namelijk ook offline marketing heel gericht targetten. Onze bezorgbazen stoppen niet zomaar in elke brievenbus een folder, maar bezorgen alleen bij de gewenste doelgroep. Geen grasmaaiers voor flatbewoners dus. Handig hè.

offerte aanvragen

VERSPREIDEN MET EEN PLAN.

Samen met jou stellen we een persoonlijk en resultaatgericht verspreidplan op. De basis van het verspreidplan is doelgroepsegmentatie, dit helpt je om klanten in beeld te krijgen en je doelgroep te definiëren. Met deze informatie kunnen wij jouw folder nóg beter verspreiden.

PLAN EEN ADVIESGESPREK ->

DOELGROEP IN BEELD.

Wanneer je veel klanten hebt, dan ken je ze niet allemaal meer bij naam. Maar wat kenmerkt deze specifieke klant? Bij All-Inn brengen we deze klanten door middel van consumentendata in beeld, waardoor je meer behoefte-gestuurd kunt communiceren. Wij helpen je locaties, doelgroepen, en witte vlekken in kaart te brengen. Het resultaat? Een hogere conversie.

DOELGROEPCRITERIA ->

OOK ONLINE TE GEBRUIKEN.

We snappen dat de folder een onderdeel is van het grotere geheel, jouw marketingcampagne omvat meer activiteiten. De consumentendata is daarom niet alleen in te zetten voor verspreiden, maar ook voor online marketing zoals advertising op Google en social media. Zo versterken de offline en online marketingmiddelen elkaar.

VRAAG EEN OFFERTE AAN ->

SAMENWERKEN MET ALL-INN.

Wij zijn All-Inn. Wij hebben alles in huis om jouw klant te bereiken.

Vraag een offerte aan