98% Landelijke dekking

Jij wil jouw folders verspreiden of misschien wel je eigen huis-aan-huiskrant? All-Inn verspreidt in elke willekeurige regio in Nederland en kent bijna alle brievenbussen op zowel landelijk als regionaal niveau. Wij durven wel te zeggen dat wij een 98% Landelijke dekking hebben van brievenbussen en kunnen daarmee bijna alle huishoudens in Nederland bereiken met jouw folder, flyer of huis-aan-huiskrant.

98% landelijke dekking

Waar bezorgen wij niet?

Ons 35-jarig bestaan heeft ons geleerd welke gebieden en/of gebouwen het niet loont je folder of huis-aan-huiskrant te verspreiden. Deze gebieden zijn bijvoorbeeld uitgestrekt of het zijn gebouwen met een bedrijfsfunctie.

 
Waar niet?
 • – Ziekenhuizen
  – Woonwagens
  – Woongelegenheden (zonder eigen brievenbus)
  – Studentenhuizen
  – Bungalow en/of Vakantiepark
  – Cafe’s
  – Bejaarden- en Verzorgingscentra
  (geen persoonlijke brievenbus)
  – Flats (brievenbus achter gesloten deur)
  – Woningen (met gevaarlijke loslopende dieren)
  – Woonboten en Industrieterreinen

Data.

All-Inn neemt je graag mee in de wereld van data. Hoe kan data jou helpen je klant door doelgroep segmentatie in kaart te brengen?

Met de segmentatietool van All-Inn wordt jouw doelgroep in kaart gebracht. Zie ook De criteria voor de tool stellen wij samen vast. Welke klant wil je bereiken? Segmenteren kan op talloze manieren o.a. op leeftijd, inkomen, gezinssamenstelling, type woning of hobby’s. Nu je weet wie je klant is en waar hij/zij zich bevindt kun je gericht aan de slag. Onze segmentatietool wordt zowel gebruikt voor het maken van verspreidplannen, marktanalyses, segmentatie voor zowel online als offline reclame campagnes, locatie onderzoek en ga zo maar door.

Meer weten over het inzetten van data?

Plan je gratis proefrit

All-Inn verzorgt voor een groot aantal organisaties, zoals uitgevers, retailers en MKB bedrijven, de huis-aan-huis verspreiding.