2023: Het jaar van All-Inn

2023: het jaar van All-Inn

Het jaar 2023 was een jaar vol verrassingen en uitdagingen. Een jaar waar we enorm hard werkten, over hobbels heen sprongen en samen mooie momenten hebben gevierd. En eerlijk is eerlijk, tijdens de kerstborrel keken we elkaar even aan met een blik: ‘joh, dit hebben we maar mooi weer gedaan!’. Weten waarom we zo trots keken? Lees met ons mee!

Uitbreiding All-Inn
We hebben dit jaar verschillende gebieden en titels aan onze verspreiding mogen toevoegen. Zo verspreiden we namens BDUmedia nu ook het Amstelveens Nieuwsblad en hebben we de verspreiding van de Barneveldse krant, inclusief bezorgers, overgenomen van de voormalige verspreidorganisatie. Ook de bezorgers van Kremer Verspreidingen verspreiden sinds mei bijna alle vijftien titels van het Achterhoek Nieuws onder de vlag van All-Inn.

Per oktober zijn Drukwerkverspreiders en Mediaverspreiders onderdeel geworden van de All-Inn familie. Waar we nog midden in de transitie zitten, is het duidelijk dat de overname genoeg kansen biedt om onze service uit te breiden. Zo kunnen we ondernemers nog beter kunnen helpen hun marketingdoelen te halen.

Bezorgers werven
Onze bezorgadministratie en marketingafdeling hebben ook dit jaar weer alles op alles gezet om bezorgers aan te houden en nieuwe bezorgers te werven. Alles om een glimlach op het gezicht van de lezer en uitgever te zien. We zijn ontzettend blij met de drive en inzet van ons team.

Folders verspreiden
Dit jaar hebben we veel nieuwe klanten mogen verwelkomen, iets wat goed zichtbaar was achter de schermen. Onze collega’s hebben zich een slag in de rondte gewerkt om de opdrachten te verwerken en het drukwerk op tijd bij de bezorgers te krijgen. Chapeau!

Saamhorigheid
Om de belangen van de zelfstandige verspreiders van weekbladen en reclamedrukwerk in Nederland goed te kunnen behartigen is in maart de Vereniging Weekblad Verspreiders opgericht. Ook All-Inn Verspreidingen heeft zich bij de vereniging aangesloten en maakt onderdeel uit van het bestuur

We kijken met een glimlach terug op 2023, een jaar vol avonturen en groei voor All-Inn Verspreidingen. Wil je op de hoogte blijven van onze avonturen in het nieuwe jaar? Mis geen enkel nieuwtje en volg ons op LinkedIn.