Referenties

All-Inn Verspreidingen verzorgt landelijke en/of regionale verspreidingen, daarin is de communicatie met de klant erg belangrijk. Wij regelen de huis aan huis verspreiding van onder andere: Primera, Fonteyn, Europart, Expert, Coop, Emté, Telstar en Wegener.

All-Inn verspreidingen voor Fonteyn
All-Inn verspreidingen voor Euro Part
All-Inn verspreidingen voor MDH Uitgeverij
All-Inn verspreidingen voor Middelink Slaapmode

Ook verzorgen wij de verspreiding van: De Stedendriehoek, Deventer Centraal, Voorster Nieuws, Deventer Post, Deventer Extra, Apeldoorns Stadsblad, Zutphense Koerier, Bathmense Krant, Berkelbode, In de Kijker, Weekblad de Gids, Regiobode Eerbeek, Regiobode Rheden, Regiobode Doesburg, Weekblad voor Salland, Salland Centraal, De Peperbus, Kampen.nl, Huis aan Huis Elburg , Huis aan Huis Oldebroek, Nunspeet Huis aan Huis, Puttens Weekblad, Veluws Nieuws, Harderwijker Courant, Ermelo’s Weekblad, De Zuidkrant, De Noordkrant. Hieronder kunt u meer lezen in de referenties van enkele tevreden klanten van All-Inn Verspreidingen.

Onze Referenties

 

Fonteyn Spas

We doen nu ruim een jaar zaken met All-Inn. We hebben tot nu toe een zeer prettige samenwerking. All-Inn is transparant, zij denken altijd met ons mee en zoeken altijd de beste oplossing met betrekking tot het verspreiden van onze folders. Tevens zijn de medewerkers zeer gedreven en prettig in de omgang. Daarnaast is het bedrijf flexibel en professioneel tegelijk. Dit is nou het perfecte voorbeeld van een bedrijf die niet alleen aan de verkoop denkt, maar ook het proces na de verkoop. Helemaal top! Wij hopen op een lange samenwerking met All-Inn!” Hendri van de Kamp – Marketing manager.
— Hendri van de Kamp – Marketing manager

 

Europart

Europart is een winkelketen in onderdelen en accessoires voor huishoudelijke apparatuur waarbij in heel Nederland zo’n 60 winkels zijn aangesloten. Wij werken samen met vrijwel alle fabrikanten van huishoudelijke apparatuur en hebben veelvoorkomende onderdelen en handige accessoires en aansluitmaterialen op voorraad. Wij verspreiden onze folder, die 6 keer per jaar verschijnt, nu ruim een jaar via All Inn Verspreidingen.  De samenwerking met de medewerkers verloopt heel prettig, vragen worden snel beantwoord en eventuele wijzigingen in verspreidweken etc. worden flexibel afgehandeld. Bij klachten wordt altijd geprobeerd zo snel mogelijk antwoord te geven, de terugkoppeling is correct en helder. Ook wordt na een klacht altijd gezorgd voor een extra controle bij de volgende verspreiding. Vooral het directe contact maakt de samenwerking met All Inn voor ons erg prettig.” Inge Horst, Europart Promotions.
— Inge Horst – Europart Promotions

 

MDH Uitgeverij Doetinchem

Met ruim 17 jaar ervaring, meer dan 40 medewerkers en toonaangevende opdrachtgevers kunnen wij met trots zeggen dat MDH Uitgeverij stevig op de kaart staat. Door onze veelzijdigheid binnen onze branche, onze kwaliteit en betrokkenheid mogen wij jaarlijks voor ruim 10.000 bedrijven de reclame-uitingen verzorgen. Een van de kernactiviteiten van MDH Uitgeverij is het gratis vormgeven, drukken en verspreiden van huis-aan-huis kranten. Al 10 jaar verzorgt All-Inn verspreidingen al onze verspreidingen door heel Nederland. Wij kennen All-Inn als een betrouwbare  partner die zich erg  flexibel opstelt en service hoog in het vaandel heeft staan. De medewerkers zijn erg vriendelijk en erg professioneel wat wij uiteraard als zeer prettig ervaren. Wij hopen dan ook dat onze samenwerking nog lang zal voortduren!!!” Sigrid Steverink – Marketing manager.
— Sigrid Steverink – Marketing manager

 

Middelink

Middelink is een detailhandelsbedrijf met winkels in Apeldoorn, Epe en Deventer. Alles op het gebied van wonen wordt aangeboden in verschillende filialen, zo zijn er winkels op het gebied van: koken; de gedekte tafel, een slaapkamerspeciaalzaak en meerdere meubelwinkels. Reclamedrukwerk is een belangrijke manier van communiceren met de consument voor Middelink. Jaarlijks verspreidt Middelink meer dan 5 miljoen folders. In All-inn verspreidingen hebben we een betrouwbare partner gevonden.” Hans Fortgens – eigenaar Middelink Slaapmode.
— Hans Fortgens – eigenaar Middelink Slaapmode

Een offerte is gratis, vraag hem vandaag nog aan!