Magazijn Medewerker

Wauw een heftruck van de zaak. Een elektrische pompwagen die altijd tot je beschikking staat. En collega’s om te lachen. Wil jij dat? Dan ben je nu op het juiste adres beland. All-Inn Verspreidingen zoekt namelijk Magazijn medewerkers met passie voor logistiek.

Wat verwachten we van jou?

Naast een leuke collega verwachten we meer. Namelijk dat jij samen met je collega’s uit het magazijn zorgt voor een perfecte doorstroming van onze logistiek. Jij zorgt ervoor dat Gertie netjes geladen wordt zodat ook Gertie keurig op tijd bij zijn eerste bezorger uit de route is. Daarnaast heb jij de uitdaging dat wanneer Roy terug komt van zijn route hij ook netjes het afval weet te scheiden en opruimt zodat jou magazijn er altijd op en top bijstaat.

Geen makkelijke opgave wel een ontzettend gave uitdaging.

All-inn-verspreidingen magazijn

Wat ga je doen?

Samen met 2 vaste collega’s zorg je ervoor dat er elke week meer dan 1 miljoen huis aan huis kranten jouw station in en uitgaan. Naast deze huis aan huis kranten zorg je voor de opslag en  het transportklaar maken van folders en flyers, die bij miljoenen huishoudens in Nederland in de brievenbus komen

Wie wij zoeken?

Je bent snel en flexibel, werktijden en taken zijn bij ons niet in beton gegoten. Naast dat je een heftruck certificaat hebt en MBO werk- of denkniveau, ben je altijd scherp, schakel je snel en kom je met nieuwe ideeën. Hierdoor maken we samen het uiteindelijke verschil!

Elke week andere uitdagingen, nieuwe records en nieuwe nieuwsgierige klanten die jou graag van dichtbij aan het werk zien.

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Kun jij jezelf vinden in deze uitdagende functie? Stuur dan jouw schriftelijke sollicitatie o.v.v. ‘Magazijn medewerker’ naar vacature@verspreidingen.nl t.a.v. Pim Jansen en vertel ons waarom juist jij de geschikte kandidaat bent voor deze functie! 

Werving en/of selectiebureau? Sorry, wij doen liever zaken op persoonlijke titel met een kandidaat. Aquisitie wordt dus niet op prijs gesteld.

Sorry Jolien, Annika, Sabine, Carlijn, en Herman ECHT NIET