Accountbeheerder binnendienst

Klaar met school? Fiets of pak de bus dan richting Twello!

Je houdt van veranderingen en onze cultuurwaarde ‘flexibel’ draag je met passie uit! Omdat wij een snelgroeiende organisatie zijn, ontkom je er niet aan, regelmatig dingen he-le-maal anders te moeten doen. Je denkt bijvoorbeeld mee in de beste verspreidmethode voor onze retail klanten. Je bouwt aan slimme lokale oplossingen en zorgt voor een perfecte bezorging van de vele huis aan huis kranten & folders.

All-Inn is een miljoenenbedrijf! En we durven onszelf de meest kwalitatieve en innovatieve in zijn soort te noemen. Om onze ambitie elke dag waar te maken hebben we fantastische mensen nodig, in een omgeving waar we maximaal presteren. Daar ben jij als Accountbeheerder niet alleen een onderdeel van, maar net als iedereen medeverantwoordelijk voor. Bij All-Inn zijn wij obsessief bezig met klanttevredenheid en marketing. Jij begrijpt dat en maakt die vertaalslag elke dag opnieuw naar je klanten.

Wat je doet?

  • Persoonlijk, telefonisch en elektronisch contact met diverse soorten klanten;
  • Orders verwerken in diverse systemen;
  • Offertes maken en actief opvolgen;
  • Online bestellingen met een persoonlijke touch verwerken.

Hoe ziet je dag er uit?

Maandag 09.00u

Bij de koffieautomaat tref je Nick, één van je directe collega’s. Hij heeft net een nieuwe lokale supermarkt mogen verwelkomen als klant bij All-Inn. Nick heeft alleen nog even wat hulp nodig. Dit weekend heeft hij veel online bestellingen binnen gekregen van allemaal verschillende soorten drukwerk. Of jij dus even de bestanden kan controleren, de drukkers kunt instrueren en direct de klant even belt om hem te bedanken voor de bestelling. Leuk! Daar ga je gelijk mee aan de slag!

Nog in gedachten verzonken loop je langs het kantoor van Pim, de CEO. Je praat hem gauw even bij over de meest belangrijke zaken die afgelopen week betrekking hadden op een aantal specifieke klanten waarvoor Pim zelf verantwoordelijk is. Samen met Pim bepaal je de volgende stappen die genomen moeten worden.

Maandag 11.30u

Mevrouw de Vlieger uit Harderwijk belt dat ze toch nog een extra folder wil verspreiden nu de scholen net weer zijn begonnen. “Lukt dat deze week nog?” hoor je haar zeggen terwijl jij al aan het kijken bent hoe je dit nog in de planning kunt krijgen.

Maandag 14.30u

Oeps, is het al zo laat? Snel ren je achter je collega’s Nick, Paul en Manon aan. Orlando onze operationeel directeur heeft namelijk een nieuwe oplossing gevonden binnen ons productie proces. Hierdoor kunnen jij en je collega’s voortaan nog sneller een klant van drukbestand tot brievenbus helpen. Ideaal natuurlijk. Jij legt direct de combi met onze consumentendata voor die nieuwe woonwinkel waar je een offerte voor aan het maken bent.

Na afloop spreek je samen met je collega’s en marketing kort en bondig door hoe jullie deze nieuwe oplossing zo snel als mogelijk gaan inzetten. Terug op je werkplek kijk je op je telefoon: 24 WhatsApp berichten in je vrienden app. Tsja, sinds je bij All-Inn werkt willen die nog wel eens wat langer ongelezen blijven. Maar het is alweer gebeurd voor vandaag. De stapel met nieuwe offerte-aanvragen is inmiddels een stapel met opdrachten geworden. Morgenochtend hier eerst maar eens rustig voor gaan zitten om ze te verwerken. Richting je fiets vraag je Nick alvast of hij misschien morgen wat tijd over heeft. Nick lacht: “fijne avond collega, ik spreek je morgen”!

Wie wij zoeken?

  • Flexibele persoonlijkheid met gevoel voor humor;
  • Goede kennis van Excel;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Iemand die zich kan vinden in onze cultuurwaarden en hier graag een onderdeel van uitmaakt.

 

Doe jij net als wij: dingen gewoon net even anders? 

Geen handboek van 300 pagina’s met hoe je iets moet doen, maar 6 cultuurwaarden die je op alles toepast. Geen “Dat doe ik altijd zo.”, maar “Is dat nog wel handig om dat zo te doen? Kan dat niet beter?”. Wij noemen dat “de status quo uitdagen”. Geen ”verwijzend naar artikel 6.24-verstrekken wij hierbij een aanpassing in het contract.”, maar gewoon: ”Leuk joh, gaan we doen!”

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Kun jij jezelf vinden in deze uitdagende functie? Stuur dan jouw schriftelijke sollicitatie o.v.v. ‘Accountbeheer’ naar vacature@verspreidingen.nl t.a.v. Orlando Koorn en vertel ons waarom juist jij de geschikte kandidaat bent voor deze functie! 

Werving en/of selectiebureau? Sorry, wij doen liever zaken op persoonlijke titel met een kandidaat. Aquisitie wordt dus niet op prijs gesteld.

Sorry Jolien, Annika, Sabine, Carlijn, en Herman ECHT NIET